Ne razumijem zasto se konstantno izvlace teske rijeci poput sramota. Koga je sramota i cega tocno? Jedina rijec za opisat rezultat ostvaren na Euru je - neuspjeh. Nista drugo.
Razloga je mnogo, davanje previse minuta i pozornosti zasluznima, nedovoljna izoliranost i fokusiranost na natjecanje kao i ociti manjak pripreme za ono sto nas ceka na Euru sto potvrduju silne rotacije. Ozbiljne ekipe rotiraju trecu utakmicu kada je vec sve jasno.
Moze li Dalic nastavit? Naravno da moze, u ovoj ulozi vec dokazano pliva kao riba u vodi. No, morat ce promijenit pristup u izboru igraca jer i jedno natjecanje koje ode u nepovrat za zasluzne drugove je previse, a kamoli sta vise..
Ako nema viziju sta i kako bez Modrica, Perisica, Vide itd. nek ode casno sam. — Efes Pilsen
ja sam to rekao odmah nakon Italije, ali jeli sramota odigrat remi s reprezentacijom koja se kvalificirala zasluzeno na zavrsnicu? Ono, ljudi igraju discipliniran, okomit nogomet bez puno komplikacija. Jednostavno, neuspjeh. Ocito da nismo spremni na razne scenarije jer da jesmo Juranovic i ekipa u sredini se ne bi kretali onako u zavrsnici utakmice u koju su uvedeni da sacuvaju rezultat.
Budimiru svaka cast na presingu, al ne mozes ti bit mrtav nakon 20 minuta nogometa. — Efes Pilsen
Što se tiče reprezentacije, ona je jednostavno izgubila (iz više razloga) ali se nije osramotila. Ljudi površno vide Albanija pa je smatraju boranijom. A nije. — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.