ima puno posla da dođe do razine Modrić, — Dudu9
šabani dijasporci koji svi lice na isto(isti dijasporski naglasak, iste zalizane frizure, pederski brčići ko u Gabriela Vidovića i pozivni zvuk je "Sude mi" — Navijač Dinama
Mogu samo reći da vas sram može biti zbog ovog pljuvanja dijaspore — marcio amoroso
Slažem se. Ne znam li mi gore to ili kada dežurni pljuvači krenu vrijeđati Hercegovce tako što ih namjerno zovu "Bosanci" ili "Bosanski katolici" te im na taj način im umanjuju hrvatski identitet. — cibona
Nisam ih ni nazvao dijasporom.Hrvati iz BiH nisu dijaspora jer oni tamo oduvijek zive. — NitkoBitan
Ima. Naravno da ima. Tuđman je pokušao to zanijekati, ali srećom nije uspio. Međutim, ljudi koji namjerno nazivaju Hercegovce "Bosancima" ujedno smatraju da ne postoje Bosanci Hrvati.Jer nema Bosanaca Hrvata? Mislim, OK, ako si Susak i Tudjman nema... — Jaro
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.