• Crusades
    26.1k
    Nerealan rezultat po meni, nismo bili ni blizu dobri, ali imali smo 2-3 jako dobre šanse ovakvi nikakvi.

Broza na klupu, Budimira isto, Gvardiola na stopera.

Nije ovo još ništa gotovo, i dalje možemo proć, imamo velike šanse za to.
  • Navijač Dinama
    13k
    Petkovica u prvu, i Majera u sredu.
  • Orc123
    17.4k
    Nit smo nakon portugala bili za naslov, nit smo sad za otpis. Odavno smo ustanovili da ova repka moze izgubit gotovo od svakoga ali isto tako i pobijediti svakoga. Vidjet cemo dalje. Sve je jos u nasim nogama.
  • NitkoBitan
    39.5k
    E moj Petko... to se u stotinki bez razmisljanja pospremi u mrezu umjesto prtljanja.
  • db-izbjeglica
    22k
    Nerealan rezultat po meni, nismo bili ni blizu dobri, ali imali smo 2-3 jako dobre šanse ovakvi nikakvi.

Broza na klupu, Budimira isto, Gvardiola na stopera.
    — Crusades1986

Da...oni osim golova su imali još jednu čistu šansu.

Budimir promaši loptu doslovno na gol liniji
    Kova se boji pucati sa 20m
    Stanišić puca u blok, poslije onaj fliper
    Promašili penal, gdje se nismo smjeli dovesti u situaciju da se ta prilika ne zabije...

Zaslužena pobjeda španjolaca, al 3:0 je prestrogo!

Kovačić i majer svijetle točke.
  • IstinaZaDinamo
    2.8k
    Moze samo objasnjenje zasto Rodri nije dobio crveni, znam da je uputa kako je penal dovoljna kazna ali ovo je bio prekrsaj kad Bruno samo treba gurnuti loptu u prazan gol.
  • miro
    10.1k
    Ma dajte ljudi, pojela nas je Španjolska taktički. Samo to. Da su trebali dat još gol-dva, dali bi...

Samo pamet u glavu protiv Albanije i onda jedna prava tekma s Talijanima
  • čovjekjogurt
    1.5k
    Sad će damage control i priča kako smo bili dobri drugo poluvrijeme a realno su Španjolci prestali igrati i čekali kraj. Da su nastavili igrati bilo bi 6-0 kao u Elcheu.
  • Crusades
    26.1k
    Nepopularno mišljenje (možda): sva odličja smo osvojili na svjetskima, a na europskima lošije prolazimo jer je koncetracija nogometne kvalitete ovdje veća.
  • Medford Hernan
    175
    Utakmica u kojoj je sve krenulo krivo.
    Španjolci nas kaznili i zabili na brzinu 2 gola i poslije se teško vraćati.
    Nije mi jasno vađenje Kovačića koji je bio daleko najaktivniji naš igrač u veznom redu.
    Petko ko Petko, ništa neočekivano.
    Sada treba napraviti 3-4 promjene, ali poznavajući Dalića ulazi Perišić i eventualno Sosa a Gvardiol na stopera.
    Španjolci me uopće nisu impresionirali, a pobijedili nas 3-0,žalosno!
  • SjevernaStrana
    2.6k
    A odgovorio si sam sebi hahah.. penal je dovoljna kazna...
  • Paggini
    99.5k
    europskima lošije prolazimo jer je koncetracija nogometne kvalitete ovdje veća. — Crusades1986

Turska 2008, Njemacka 96e, Portugal 2016, pa ubacio bih i grupnu fazu 2012 - sve ovo je bilo jako dobro s nase strane i baksuzluk enormni, ne bih to zvao nekvalitetom s nase strane
  • Crusades
    26.1k
    ne bih to zvao nekvalitetom s nase strane — Paggini

Ma nije nekvaliteta, samo mislim da je kvaliteta veća na EP nego na SP. I da se zato više mučimo.
  • vjeko1701
    29.9k
    Perišiću, Hrvatska ti nije osobni rehabilitacijski centar ko Hajduk. Ako mašeš svakom igraču i stalno tražiš pas, slobodno neki i vratiš. Nisi tu da pucaš iz svake situacije niti da cijela momčad igra za tebe.
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Kad se dogodi neki debakl pa klinci tradicionalno moraju stati pred kamere :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.