• Olmic
    3.9k
    Ekipa se netko razumije u bicikle? Trebam kupit jedan da mogu vozit kcer u sjedalici po gradu, a od “ekstremnih” terena po Maksimiru.

https://keindl-sport.hr/kross-level-20-29-navyblue-red-gloss-proizvod-50360/
    https://keindl-sport.hr/kross-hexagon-20-27-black-orange-grey-gloss-proizvod-50362/

Ovo ispadne s popustom 400/300 eura sto mi je oke cjenovno, ali meni to sve isto.
  • Doktor Kunić
    4.3k
    areon mirisni gel. Imaš u konzumu. Drže i do 3mj brutalan miris cijelo vrijeme.
  • Droljo
    11.2k

Za 400 eura možeš naći tisuće bicikala sličnih karakteristika te opreme. Iz mog iskustva naj bitnije je kako se osjećaš na njemu i dali ti paše. Ionako za iste pare dobiješ sličan proizvod približne kvalitete. Svakako probaj sjesti, napraviti krug po dućanu (ako postoji šansa) i nećeš pogriješiti.
    Da sad ne duljimo o opremi i sl. dali uzeti shimano deore ili xt ili koji već vrag je danas srednja klasa i kaj je u modi. Ja imam deore opremu na svom (15 godina starom) bajku i još uvijek je top te sve radi.
  • Eduardo
    22.1k
    Uvijek sam cijenio dobre reklame, s ovo jedna od najboljih ikad.

• puxigadjurdja
    2k

genijalno. James stvarno legendaran glumac.
  • NKDZ86
    2.6k

:lol:
  • masacusec
    4.4k
    James stvarno legendaran glumacpuxigadjurdja

Njegov sin nastavlja tatinim stopama. Oca je , nažalost, nemoguće nadmašiti.
  • Dino
    3.1k
    Ovak zgleda jedan moj klasicni kucni parti :lol: :lol: :lol:
  • NKDZ86
    2.6k
    Dobro jutro svima, posebno euro 2024
    Bačvica pive se hladi, vikend mi draži.
    Ps. Pozdrav Gražu gdje god bio, živio
  • Mr Anderson
    9.7k
    Počinje EP, naši igraju sutra, a naboj i emocije mi nisu ni 10% ko pred početak HNL-a ili dan prije neke utakmice Dinama. Vremena se mijenjaju, jednostavno me živcira sva ta pompa i umjetno pumpanje atmosfere. Nekad sam išao po svim tim prvenstvima pod obavezno. Sutra sam na turniru cijeli dan, pitanje jeli ću uopće pogledati utakmicu.
  • Ludovic IX
    7.7k
    nije ovo smiješno. ovo je zalosno. odvratna spodoba ima prostor u medijima da siri svoju mrznju i gluposti i laži.

jebiga, nije slucajno plačao za sex. vjerojatno i zeni plaća dan danas.
  • Paggini
    34.4k

Isti osjećaj, nabrijat ću se i drukat, cugat nemilo i divljat poslije velikih pobjeda - ali sve oko reprezentacije i cijeli ciklus "dizanja hajpa" prije natjecanja mi se ogadio.

Od ovog #Family brendinga, Luke Bulića i sličnih tisuću koji proljeve proljevaju o ljubavi prema domovini i reprezentaciji, pa do Uvijek Vjerni i ostalih strikana, pa do moje domovine i u boj u boj 90 minuta...

Ne znam, obožavam reprezentaciju i sve koji igraju u njoj, ali sve oko nje mi je baš mi je sve skupa postalo ljigavo...
  • dumitrumitu
    1.3k
    Pogledat ću utakmicu sutra ali nema nekog naboja. Više me zanima kako će izgledat novi Castore dresovi.
  • Navijač Dinama
    9k
    Ne znam, obožavam reprezentaciju i sve koji igraju u njoj, ali sve oko nje mi je baš mi je sve skupa postalo ljigavo...Paggini

Jos pogotovo kad znas da ce od nasih 30-40 000 ljudi na stadionu sutra vecina biti snimatelji, pozeri, kremica i ostali koji ne znaju 5 igrača nabrojat, niti kojeg je oblika lopta, al ce uredno nabit vaterpolo kapicu uradit facial sa kockima, opalit selfaru i snimat 70% utakmice i pjevat sa onim debilima "Izađi mala" ili "Kako je dobro"....
  • Captain America
    19.2k
    S repkom se dogodila ista stvar kao i s najbogatijim klubovima lige petice. Izgubili su se pravi domicilni navijači i zamijenjeni su s likovima kojima oči čine slovo V ili su na stadionu u haljinama karakterističnima za bliski istok uz neizostavne rekvizite poput selfie štapa i iPada koji im služi kao kamera.

Utakmice repke su postale event gdje je važno biti viđen/prisutan, a lako ćemo za sama događanja na zelenom terenu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.