Konvenciju Vijeća Europe o sprečavanju i borbi protiv nasilja nad ženama i nasilja u obitelji ratificirana je prije 6-7 godina. Ništa od toga nije nametnuto djeci i obrazovnom sustavu, kao što još uvijek imamo sir i vrhnje, a naši vojnici ne ratuju po svijetu za američke interese.
Vrijeme je vječni neprijatelj populista, gotovo uvijek ih demantira samim protokom.
Žene nisu toliko češće žrtve obiteljskog nasilja zato što je biologija odredila da žene budu žrtve nego zato što im društvo nametnulo takve uloge.
Imam ja pitanje jedno za političke stručnjake ovdje.
Ako sam za všestranačke izbore, ali jednostranački parlament za koji politički sustav sam? Koji politički sustav objedinjuje navedeno.
Vrijeme je vječni neprijatelj populista, gotovo uvijek ih demantira samim protokom. — Bosskovitz
Gdje se to rod "uveo i implementirao u sustav" zbog Konvencije o sprječavanju nasilja nad ženama? Nemoj zaobići ovo pitanje, vrlo je konkretno i jasno. — Bosskovitz
"Roditelj1 i Roditelj2". Vrlo kratko, konkretno i jasno — mali M
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.