Drugi par rukava je rodna ideologija, rodni identitet, itd. sto je vezano uz transrodnost i sve pizdarije koje idu uz to i naravno da treba bit oprezan na podvale — Nino Bule
Kako se Bosskovitz trudi... :blush: — NitkoBitan
Drugi par rukava je rodna ideologija, rodni identitet, itd. sto je vezano uz transrodnost i sve pizdarije koje idu uz to i naravno da treba bit oprezan na podvale, al treba biti precizan jer ja ne vidim u bossovom upisu ista o tome. — Nino Bule
Meni ovo itekako zvuci kao podvala. — NitkoBitan
a imaš i najobičnije ljude kod kojih postoji razlika između spola i roda, odnosno njihove psihe i njihove fiziologije. — Bosskovitz
Probao sam jednom istraživati teoriju toga, no zaista je previše — Bosskovitz
nisu to vise ekstremni pojedinci sad je to vise manje modus operandi tog miljea. — Nino Bule
Žene nisu toliko češće žrtve obiteljskog nasilja zato što je biologija odredila da žene budu žrtve nego zato što im društvo nametnulo takve uloge. — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.