To je tvoje proizvoljno tumačenje bez ikakvog uporišta u stvarnosti. — scooniepenn
Ovo "tišina" neću ni komentirati jer je zvučao kao pijani bedak, što je vjerojatno bio. — mali M
Ja sam puno puta bio izviždan. Doduše, rijetko zbog rečenica a nešto više zbog igara koje sam pružio na travnjaku, jer nekada ne ide kako sam to zamislio. Jesu li me zasmetali zvižduci? Nisu, ali nije mi bilo drago. Jednostavno, trebamo biti svjesni kako se ne živi od danas. Da postoje osobe koje su napravile rezultate s Dinamom. Ako su uzeli nešto što nisu trebali, to će se već raščistiti na mjestima koja su predviđena za to. No, ne možemo osporiti ogroman broj godina koje su dali Dinamu. I da taj je Dinamo zadnjih godina napravio velike stvari u rezultatskom smislu. Mislim da je najmanje što sam mogao jest zahvaliti im se i svemu tome. Uostalom, mislim da nam generalno treba malo više zahvalnosti za neke stvari koje su se događale prije. Nemam kontakt s Mirkom Barišićem i svjestan sam kako je red da dođu novi ljudi s novom energijom i ciljevima. Sasvim normalan slijed je i odlazak Vlatke Peras iz kluba. Nemam benefit od Vlatke i Barišića i želim da je Dinamo svakog dana bolji i zdraviji, ali treba se zahvaliti onima koji nisu bili tu. Iskreno, želim da jednog dana Arijan Ademi i Bruno Petković ne budu izviždani zbog nekoliko loših partija nego da imamo na umu koliko su dali Dinamu — Bruno Petković
Ako su uzeli nešto što nisu trebali, to će se već raščistiti na mjestima koja su predviđena za to. — Bruno Petković
Iskreno, želim da jednog dana Arijan Ademi i Bruno Petković ne budu izviždani zbog nekoliko loših partija nego da imamo na umu koliko su dali Dinamu — Bruno Petković
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.