Jucer jedan od najvecih (ako ne i najveci - gledano na uspjesima i doprinos ekipi) kaze na proslavi nesto sto nije trebao u tom okviru i nakon toga dobije toliki hejt. — BeckaSkola
Dobro je netko tu napisao, pojedinci se ponašaju kao partizani 45., izbrisali bi svu povijest koja se ne poklapa s njihovim idejama ili samo iz mržnje prema nekome. — MarK
Doduše , to bi se isto moglo reći za gotovo cijeli tvoj post.To je tvoje proizvoljno tumačenje bez ikakvog uporišta u stvarnosti. — scooniepenn
Moj mali osvrt na temu Petkovic: Svi ste se zalili jer nema demokracije jer je glava bila tu i radila sto je htjela.
Jucer jedan od najvecih (ako ne i najveci - gledano na uspjesima i doprinos ekipi) kaze na proslavi nesto sto nije trebao u tom okviru i nakon toga dobije toliki hejt. Fakat ne mogu vjerovati. — BeckaSkola
Mi jesmo za demokraciju, ali ne da svatko priča šta hoće.:meh: :rofl: — Mr Anderson
Mi jesmo za demokraciju, ali ne da svatko priča šta hoće — Mr Anderson
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.