• Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    Živ sam, kakav dan, volim te Dinamo
  • Paggini
    99.8k

Buraz javi se sta glumis jebote
  • NitkoBitan
    39.7k
    Djerko kralj!

Stoka - Stare skola iz svijetla u tamu (kriza srednjih godina) :sweat:
  • Nolifer
    15.8k

Jel se to meni učinilo il nisu imali spremne beatove za Stoku?
  • Captain America
    20.4k
    Zona gori, a nije ni počeo prijelazni rok :lol:
  • Zagreb1992
    3.9k

Ma Stoka je u svom filmu..taj je nakon komune počeo fino naplaćivati svoj rap ..Kockarnice i te spike ..a govori da ga vjera spasila hahha
  • Zambatine škude
    5.2k
    Djerko kralj! — NitkoBitan

Meni je to jedna od najboljih "usputnih" priča ove sezone.

Lik za kojeg donedavno iskreno nisam ni čuo, napravi pjesmu koja me stilski jako podsjeća na Tramovce devedesetih. Piše o brijačima s kvarta, ubaci Dinamo realno potpuno bezveze i nepovezano u pjesmu.

Poklopi se da to postane hit u Futsal Dinamu nakon Pule (njihovi igrač je, valjda nehotično, u intervjuu rekao nešto tipa - to ti je tako, dinamo neće biti prvak) i da se veliki Dinamo izvuče iz provalije točno "kak i treba bit".

Neopisivo mi je drago da je stih ušao u legendu. Općenito smo iz jako razumljivih razloga jako zapeli isključivo na motivima iz slavne prošlosti i recikliramo ih na sto varijanti, a jako teško stvaramo/prihvaćamo nešto novo.

Ovo je nastalo baš onako spontano, klošarski, ulično, dinamovski kako i treba. Odlična priča!
  • Zagreb1992
    3.9k
    Al najjača stvar od svega kaj je Djerko došao sa frendom kod stoke u podcast i kaj je bacio onako bzvz freestyle ...Kad je to doživilo boom odmah ga Stole pod svoje uzeo :D
  • Captain America
    20.4k
    klošarski, ulično, dinamovsk — Zambatine škude

Mene su učili da je Dinamo građanski i gospodski klub.
  • Zambatine škude
    5.2k
    Ja sam pao razred.
  • Kepec
    10.2k
    Dinamo je gospodski i građanski. S druge strane Dinamo je i ulica, beton, klupica i kvart. Sve je to Dinamo, zato smo posebni.
  • DrawTube
    7.1k
    Meni je kao Stenjevčanu drago kaj se u ovosezonskoj (ne)službenoj dinamovoj himni spominju Stenjevec i Gajnice više puta.

Znam da nikad nećemo dostići razinu Dubrave ili Trešnjevke, ali Stenjevec je uvijek bio plava utvrda i mislim da je dosta dobrinjeo dinamovoj i bbb kulturi i supkulturi i da je još prije ovog navijackog booma dosta ekipe potezalo sa Zapada grada na tekme
  • Maki2
    1.2k
    Pozdrav iz Stca
  • DrawTube
    7.1k
    Ma ima ih gro al uvijek mi se u razgovorima ta Šnjevka nekak povlači. Bar mislim na Šnjevku do placa i remize

Nez koji bi još kvart stavio pod plavu utvrdu, Trnje?
  • NitkoBitan
    39.7k
    Nez koji bi još kvart stavio pod plavu utvrdu, Trnje? — DrawTube

Pescaa :cool:

Nemrem vjerovat da se nisi tog sjetio. Ravnice, Pescenica, Maksimir, Kvatric... sve u blizini stadiona je plavo da plavije nemre bit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.