• Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Živ sam, kakav dan, volim te Dinamo
  • Paggini
    34.4k

Buraz javi se sta glumis jebote
  • NitkoBitan
    21.9k
    Djerko kralj!

Stoka - Stare skola iz svijetla u tamu (kriza srednjih godina) :sweat:
  • Nolifer
    9.1k

Jel se to meni učinilo il nisu imali spremne beatove za Stoku?
  • Captain America
    19.2k
    Zona gori, a nije ni počeo prijelazni rok :lol:
  • Zagreb1992
    1.9k

Ma Stoka je u svom filmu..taj je nakon komune počeo fino naplaćivati svoj rap ..Kockarnice i te spike ..a govori da ga vjera spasila hahha
  • Zambatine škude
    3.3k
    Djerko kralj!NitkoBitan

Meni je to jedna od najboljih "usputnih" priča ove sezone.

Lik za kojeg donedavno iskreno nisam ni čuo, napravi pjesmu koja me stilski jako podsjeća na Tramovce devedesetih. Piše o brijačima s kvarta, ubaci Dinamo realno potpuno bezveze i nepovezano u pjesmu.

Poklopi se da to postane hit u Futsal Dinamu nakon Pule (njihovi igrač je, valjda nehotično, u intervjuu rekao nešto tipa - to ti je tako, dinamo neće biti prvak) i da se veliki Dinamo izvuče iz provalije točno "kak i treba bit".

Neopisivo mi je drago da je stih ušao u legendu. Općenito smo iz jako razumljivih razloga jako zapeli isključivo na motivima iz slavne prošlosti i recikliramo ih na sto varijanti, a jako teško stvaramo/prihvaćamo nešto novo.

Ovo je nastalo baš onako spontano, klošarski, ulično, dinamovski kako i treba. Odlična priča!
  • Zagreb1992
    1.9k
    Al najjača stvar od svega kaj je Djerko došao sa frendom kod stoke u podcast i kaj je bacio onako bzvz freestyle ...Kad je to doživilo boom odmah ga Stole pod svoje uzeo :D
  • Captain America
    19.2k
    klošarski, ulično, dinamovskZambatine škude

Mene su učili da je Dinamo građanski i gospodski klub.
  • Zambatine škude
    3.3k
    Ja sam pao razred.
  • Kepec
    7.2k
    Dinamo je gospodski i građanski. S druge strane Dinamo je i ulica, beton, klupica i kvart. Sve je to Dinamo, zato smo posebni.
  • DrawTube
    5.9k
    Meni je kao Stenjevčanu drago kaj se u ovosezonskoj (ne)službenoj dinamovoj himni spominju Stenjevec i Gajnice više puta.

Znam da nikad nećemo dostići razinu Dubrave ili Trešnjevke, ali Stenjevec je uvijek bio plava utvrda i mislim da je dosta dobrinjeo dinamovoj i bbb kulturi i supkulturi i da je još prije ovog navijackog booma dosta ekipe potezalo sa Zapada grada na tekme
  • Maki2
    749
    Pozdrav iz Stca
  • DrawTube
    5.9k
    Ma ima ih gro al uvijek mi se u razgovorima ta Šnjevka nekak povlači. Bar mislim na Šnjevku do placa i remize

Nez koji bi još kvart stavio pod plavu utvrdu, Trnje?
  • NitkoBitan
    21.9k
    Nez koji bi još kvart stavio pod plavu utvrdu, Trnje?DrawTube

Pescaa :cool:

Nemrem vjerovat da se nisi tog sjetio. Ravnice, Pescenica, Maksimir, Kvatric... sve u blizini stadiona je plavo da plavije nemre bit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.