• mali M
    6.4k
    Iss Cao Cao sam obožavao..a i tu pirošku, Klarinu, topJos-Optimus

da... moglo se primjetiti dok si bio manji.. :lol:
  • Jos-Optimus
    3.9k
    Manji...ali veći :cool:
  • puxigadjurdja
    2k

meni je svaki čoko namaz eurokrem.
  • NitkoBitan
    21.9k
    Meni su isto prije stvari nekak bile finije. To ima i vrlo logicno objasnjenje, kapitalizam... stedi se na kvalitetnim sastojcima dokle god potrosaci to ne pocnu "kaznjavat".

Ali ima mi jedan sok koji mi je danas gro bolji nego prije, a to je Fanta :love:
  • Neki tip
    21.3k

Istina, to je za puno nas generički naziv (tj. eponim) za čokoladni namaz, ko kaladont, radenska, labelo, nesica, digitron.. ima toga :)
  • Neki tip
    21.3k
    stedi se na kvalitetnim sastojcima dokle god potrosaci to ne pocnu "kaznjavat".NitkoBitan

2 najjača pojašnjenja firmi zašto su izmijenili svoj proizvod na štetu potrošača ikad su došla iz Lufthanse te Atlantic Grupe za Cedevitu..

1. Zašto više na svojim redovnim linijama unutar Europe, u ekonomskoj klasi, ne nudite putnicima obrok u cijeni karte?

Lufthansa: ne želimo putnicima nametati izbor hrane, već im nudimo široku paletu prehrambenih proizvoda koje mogu kupiti prema vlastitim afinitetima.

2. Zašto u Cedeviti ima manje vitamina, osobito vitamina C te je okus drugačiji, nego prije XY godina?

Atlantic: Ljudi su se prije lošije hranili pa je bilo potrebno nadomjestiti manjak vitamina. Danas je svijest o zdravoj prehani na višoj razini, ljudi bolje jedu, pa im nije potrebno toliko nadomjesnih vitamina.

Nadam se da su menadžeri dobili prikladne bonuse, jer ovo je - g e n i j a l n o!! :clap: :lol:

(ima i onaj o manje lješnjaka, a više šećera, jer ljudi ne vole kremasto i kvalitetnije, nego šećerasto, ali ova dva gore su mi osobni PR favoriti :heart: )
  • Zagi
    8.9k
    Al kak sam se razveselio kad je lokalni dučan promjenio vlasnika i u ponudi odjednom osvanule te masne piroške ... Mislo sam da to više ne postoji.
    Dan danas omiljeni doručak.
  • Mali dioničar
    16.6k
    Frižider

Zamisli kak bi glupo zvučalo “treneri su Drmića stavili u hladnjak”…
  • rioda
    6.3k
    Ali ima mi jedan sok koji mi je danas gro bolji nego prije, a to je FantaNitkoBitan

A meni jedan sto puta lošiji nego prije - Sprite
  • Droljo
    11.2k
    Sprite i fanta samo za podrignuti ak nemam mineralne, cola ni za to. Preferiram prirodne sokove, jucy, pago, fructal i to premium opcije. Je malo skuplje ali je sok. Ove obojane šećere s vodom što ljudi piju nemrem videti.
  • Mlađi referent
    12.4k
    Zamisli kak bi glupo zvučalo “treneri su Drmića stavili u hladnjak”…Mali dioničar

Drmić kad ovo vidi

• Dino
    3.1k

Sprite navodno smanjuje…muskost
  • Krizy
    50.3k
    Od grickalica iz djetinjstva u sjećanju najviše ostao pijesak kad ti netko baci šaku u glavu.

Sad ozbiljno:
    pectopet.jpg

I karamele koje mi je djed donosio iz Austrije, smeđa omotnica s bijelim krajevima.
    Ne mogu nikako pronaći.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.