• Dino
    2.9k
    Cao cao je jedini desert koji se kod mene na faksu nudi u menzi. :lol: Vise je okus sadasnjosti neg djetinjstva. Iako, ne cini mi se da su navedeni slatkisi tak stari jer sam ih vecinu jeo ko mali, a ipak sam tek na pocetku 20ih.

Meni su djetinjstvo najvise obiljezile “ledenice”. Pojma nemam kak se to sluzbeno zove, ali sjecam se da smo po parkovima zicali starije da nam daju koju kunu za ledenicu (jedna je bila 2kn).

Edit: i piroske su redovit dorucak jos od pocetka osnovne :rofl:
  • mali M
    5.7k
    Iss Cao Cao sam obožavao..a i tu pirošku, Klarinu, topJos-Optimus

da... moglo se primjetiti dok si bio manji.. :lol:
  • Jos-Optimus
    2.8k
    Manji...ali veći :cool:
  • puxigadjurdja
    1.8k

meni je svaki čoko namaz eurokrem.
  • NitkoBitan
    19.1k
    Meni su isto prije stvari nekak bile finije. To ima i vrlo logicno objasnjenje, kapitalizam... stedi se na kvalitetnim sastojcima dokle god potrosaci to ne pocnu "kaznjavat".

Ali ima mi jedan sok koji mi je danas gro bolji nego prije, a to je Fanta :love:
  • Neki tip
    21.3k

Istina, to je za puno nas generički naziv (tj. eponim) za čokoladni namaz, ko kaladont, radenska, labelo, nesica, digitron.. ima toga :)
  • Neki tip
    21.3k
    stedi se na kvalitetnim sastojcima dokle god potrosaci to ne pocnu "kaznjavat".NitkoBitan

2 najjača pojašnjenja firmi zašto su izmijenili svoj proizvod na štetu potrošača ikad su došla iz Lufthanse te Atlantic Grupe za Cedevitu..

1. Zašto više na svojim redovnim linijama unutar Europe, u ekonomskoj klasi, ne nudite putnicima obrok u cijeni karte?

Lufthansa: ne želimo putnicima nametati izbor hrane, već im nudimo široku paletu prehrambenih proizvoda koje mogu kupiti prema vlastitim afinitetima.

2. Zašto u Cedeviti ima manje vitamina, osobito vitamina C te je okus drugačiji, nego prije XY godina?

Atlantic: Ljudi su se prije lošije hranili pa je bilo potrebno nadomjestiti manjak vitamina. Danas je svijest o zdravoj prehani na višoj razini, ljudi bolje jedu, pa im nije potrebno toliko nadomjesnih vitamina.

Nadam se da su menadžeri dobili prikladne bonuse, jer ovo je - g e n i j a l n o!! :clap: :lol:

(ima i onaj o manje lješnjaka, a više šećera, jer ljudi ne vole kremasto i kvalitetnije, nego šećerasto, ali ova dva gore su mi osobni PR favoriti :heart: )
  • Zagi
    8.5k
    Al kak sam se razveselio kad je lokalni dučan promjenio vlasnika i u ponudi odjednom osvanule te masne piroške ... Mislo sam da to više ne postoji.
    Dan danas omiljeni doručak.
  • Mali dioničar
    16.1k
    Frižider

Zamisli kak bi glupo zvučalo “treneri su Drmića stavili u hladnjak”…
  • rioda
    5.3k
    Ali ima mi jedan sok koji mi je danas gro bolji nego prije, a to je FantaNitkoBitan

A meni jedan sto puta lošiji nego prije - Sprite
  • Droljo
    8.9k
    Sprite i fanta samo za podrignuti ak nemam mineralne, cola ni za to. Preferiram prirodne sokove, jucy, pago, fructal i to premium opcije. Je malo skuplje ali je sok. Ove obojane šećere s vodom što ljudi piju nemrem videti.
  • Mlađi referent
    12.3k
    Zamisli kak bi glupo zvučalo “treneri su Drmića stavili u hladnjak”…Mali dioničar

Drmić kad ovo vidi

• Dino
    2.9k

Sprite navodno smanjuje…muskost
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.