• Captain America
    19.2k
    Imate u Lidlu sendvič sladolede s vanilijom i kakaom. Okej okus.
  • Mali Zeus
    15.1k
    A kad su bili Mars, Snickers i Bounty sladoledi? Zapravo samo bogatije i veće, zaleđene čokoladice.

To smo tamanili kao da nema sutra.
  • Zagi
    8.9k
    Ma to su okusi djetinjstva. Neki dan sam pojeo Caocao.
    Neke stvari je bolje ostaviti sjećanjima ...
  • marcio amoroso
    38.9k
    Kinder lada, ufffJos-Optimus

Najljepše sjećanje iz djetinjstva. Dao bi ozbiljne pare za teglu kinder lade.
  • Neki tip
    21.3k
    Kam se ti @Zambatine škude rivaš u ovu nostalgiju.. jbt ti se sjećaš kako su ljudi kad si bio mali vozili Golfove petice.. a mi ostali ovdje na jedinicama i dvojkama. :lol:
  • superhik
    11.9k
    Prošlo ljeto kad je Ledo imao retro kolekciju poslali smo studenta po Silk Milk.
    Nije imao pojma što je to, a bilo mu glupo pitati nas, pa je potražio najstariji gospođu u trgovini da mu pokaže što je to i gdje stoji.
  • Neki tip
    21.3k

Ima Silk Milka i dalje! Doduše, nisam viđao pojedinačna pakiranja, nego u kutiji, ima u Konzumu.

Meni sigurno par godina bio najdraži sladoled (i jedan od rijetkih okusa djetinjstva što se slatkiša tiče koji mi i dalje paše).
  • mali M
    6.4k
    Stavite da samo članovi ili barem pretplatnici imaju pravo kupiti alkoholno pivo pa će vam članstvo eksplodirati.The Undertaker

I staviti @Gražvydas Mikulėnas za manekena kampanje. I na reklami kao kako je podjeljen između pive i Dinama, i onda mu Dinamo ponudi da ako bude član da može kupiti pivu i Graž rastrga sa sebe košulju, a ono ispod majca "I to ti je tak" i krenu scene ko iz Mamurluka sa Silvijem Marićem, penjanje na Dinamov autobus, murija kak juri za njim, u jednoj sceni Barišić vrišti od straha i na kraju slova "dok vas smrt ne rastavi..." Hjooooo kakva bi to bila kampanja...
  • Droljo
    11.2k
    Ima Silk Milka i dalje! Doduše, nisam viđao pojedinačna pakiranja, nego u kutiji,Neki tip

Krenuli su i pojedinačno.
  • Mrvica
    4k
    Šta je ovo, svi pričaju o slatkišima a nitko spomenit kakva je razlika mesnog nareska prije i sad! :lol: :love:
  • NitkoBitan
    21.9k
    Danas pajceki slobodnu hodaju i sretni su? :sweat:
  • mali M
    6.4k
    Danas pajceki slobodnu hodaju i sretni su? :sweat:NitkoBitan

što nisu to kokoške? sa slobodnim jajima!
  • Mrvica
    4k
    ja sam ti jedan od onih kojem je mesni narezak bio draži prije ili ti ga kad pajceki nisu slobodno hodali. :rofl:
  • Dino
    3.1k
    Cao cao je jedini desert koji se kod mene na faksu nudi u menzi. :lol: Vise je okus sadasnjosti neg djetinjstva. Iako, ne cini mi se da su navedeni slatkisi tak stari jer sam ih vecinu jeo ko mali, a ipak sam tek na pocetku 20ih.

Meni su djetinjstvo najvise obiljezile “ledenice”. Pojma nemam kak se to sluzbeno zove, ali sjecam se da smo po parkovima zicali starije da nam daju koju kunu za ledenicu (jedna je bila 2kn).

Edit: i piroske su redovit dorucak jos od pocetka osnovne :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.