• Jurki
    12.6k
    cisto sumnjam da bi ga mogli plaćati, on u Salernitani ima godisnje 1.2 mil eura netoIvdzo11

Ima na Bracu i okolici Splita jos zemljista koje mogu dati pod racun.. ak treba nek nasiplju zemlju i prosire Brac..tak i tak budu rekli da je dosel za 1 euric.
  • eol12
    625
    Njegovi rezultati mu govore u prilog da vise od toga sto je zaradio u Italiji ne može tražiti, a platili su i Leku ko suho zlato tako da mislim da je moguća opcija i to, vise bi me šokiralo da Bijelica dolazi, da ne kažem uplašilo.
  • Dzoni
    773

Je je, Mourinho dolazi u Hajduk, sto sve nece oni izmislit
  • Mlađi referent
    12.3k
    Portugalac Paulo Sousa.Sibirski plavac

On je trenirao Kalinića, a i mislim da su ostali u dobrim odnosima po izjavama kasnije pa vjerojatno od tu dolazi neka poveznica / trač
  • Captain America
    18k
    Nakon Osijeka, vidim i tovari se raspisali po forumima da im navodno dolazi Portugalac Paulo Sousa.Sibirski plavac

Raspisali su se da im dolazi Tedeschi za predsjednika prije par tjedana pa im je doslovno došao sektaš. Nema im više Lukše da čita želje po forumima i iste ispunjava...
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Kao da njima trener može pomoći, mogu dovesti kloppa, rezultat će biti isti.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Kaže gol.hr da je navodno jedan od favorita za klupu Osijeka dugogodišnji Mourinhov pomoćnik Rui Faria.Sibirski plavac

Ako je to istina dosta dobro za njih.
  • Ivdzo11
    4.3k
    Prvo igračko novo ime, koje tek treba dokazati da će biti pojačanje, doći će iz Dinama, Marko Soldo (20) koji je ovu sezonu proveo na posudbi u Gorici, a osim što se kuloarski spominje Dominika Dogana iz osječkog Zrinskog, slovenski portal Planetnogomet otkrio je da Boto ‘puca’ na Slovenca iz Barija Žana Žužeka (27).
  • San Lorenzo
    16.9k
    27godišnji Slovenac čija je tržišna vrijednost 250k eura...Marko Soldo...svaka čast ako oni s takvom transfer politikom budu ozbiljan konkurent za bilo što osim četvrto mjesto.
  • Captain America
    18k
    U Osijek je došao SD renomea i s vezama u svijetu nogometa kakvog bi vjv i navijači Dinama prihvatili. Od 4 prva pojačanja, trojica će vjv biti lokalci.

Pojedinci ovdje bi imali meltdown što se dovode igrači s našeg tržišta. S druge strane možda, ali samo možda, čovjek koji je radio u ozbiljnim europskim klubovima ne želi podcijeniti tržište koje je izbacilo igrače koji su uzeli 2 medalje za redom na Svjetskim prvenstvima :cool:
  • rioda
    5.3k
    Upravo to je i razlog zašto sam jučer napisao da neće dočekati novu godinu u Osijeku. Dovedeš SD-a od koješ da će izmisliti nekakvo pojačanje, a on dovede Soldu iz Gorice, pikira napadača iz druge lige i sl.

Treba neko vrijeme da se stvori ekipa, a pojačanja moraju biti kvalitetna i pogođena, zasad mi liči da će oni momčad nakrcati poluigračima koji će im zasrati sezonu do početka jeseni
  • Mlađi referent
    12.3k
    Boto ili će bit genijalac koji u takvim igračima vidi nešto kaj ne vidi nitko živ ili će bit jedna od većih prevara našeg nogometa. Ništa između.

Zna li se koliko ga plaća Osijek?
  • Jaro
    7.7k
    Bez ulaska u kvalitetu igrača koje Boto dovodi, čitajući ovu temu, moglo bi se zaključiti da su HNL klubovi veliki igrači na nogometnom tržištu te da je dovođenje igrača iz "lokalnog" bazena sramotno. Koga bi Osijek trebao dovesti? Igrače iz Premiershipa ili Bundeslige? Ili se opterećivati kao Slaven Belupo neobičnim strancima čije je iskustvo u nogometu u najmanju ruku upitno?
  • dinamo u srcu
    1.7k
    moje misljenje je da bi Osijek trebao samo ulagat u svoju skolu nogometa i gledat igrace iz Slavonije i Baranje.
    Slavonci su uvijek bili dobri igrači fizički i trkački jako dobri. Imaš Cibaliu Vukovar,Bijelo Brdo. Zrinski Osječko. To su igrači kojima bi Osijek zaradio, kupio ih jeftino a profitirao ih kasnije u jače klubove i na njima zaradio.
  • Paggini
    26.2k
    moje misljenje je da bi Osijek trebao samo ulagat u svoju skolu nogometa i gledat igrace iz Slavonije i Baranje.dinamo u srcu

Jel misliš da za njihove ambicije osvajanja lige i kompetitivnosti je taj bazen igrača u Slavoniji i Baranji dovoljno velik? Ni blizu... Oni mogu imati nekog Matkovića, potrefi im se neki Beljo, ali isporučivati na razini koju zahtjevaju te ambicije ne mogu. Mislim, ne može ni Dinamo, a kamoli oni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.