• Svi na Sjever
    2.9k
    Ma kod Matkovića nema dileme,mali je kompletan igrač,tu samo ozljeda može napraviti nered, tu se istovara 6 milki večeras,poslati ponudu pa nek Boto odbija i ide u rizik...

Matkovic da dodje kod nas ne ide ispod 15-17 nigdje, tak da i daš 7,isplati se.

Realno puno bliže smo Mierezu.
  • Keyser Soze
    14.9k
    Pa neće Dinamo kupit klinca od 18 godina za 6 milijuna eura kaj vam je, neće nam ni Miereza prodat već mislim da će mu produžit ugovor.
  • Nolifer
    11.9k
    Kakve novosti oko Miereza?
  • emilperska
    11.1k
    Btw ovaj Beljo na kojeg se kolektivno svršavalo po forumima i razapinjalo Čačketa jer nisu htjeli/mogli dat 4 milje EUR, sad je na pretpozivu U21 reprezentacije. Ocito nismo s njim fulali, a nismo ni s Friganom radi kojeg je buna nastala jer se ne zeli platit vise od 5 mil EUR.
  • Droljo
    18.8k
    Ma niš mi nismo fulali sa nikime. Ak opet tak ne fulamo slijedeći rok bolje da ni ne igramo plejof lige prvaka...
  • IvanS
    347
    Ne smije se dogoditi opcija u kojoj nam Čavlina ne treba! Treba naći model na bilo koji način i vezati ga ugovorom. A onda može i posudba ako će Neva biti prvi vratar.
    Nikakve trampe ni ništa.
    Trenutno možda i najbolji vratar prve SHNL (mlađi je od Nevistića, a već ima pozamašno iskustvo u prvom rangu našeg nogometa).
  • Maximo
    799
    Znam da obično ne komentiramo kako druge momčadi rade prijelazni rok...ali gledam Osijek, doveli Soldu, sad kupuju Jelenića...

To mi se recimo čini ko dobar pristup poslu od strane SD-a.

Rado bi da i mi već gledamo i finaliziramo čak neke igrače za sljedeću sezonu
  • Ivdzo11
    8k
    Osijek će Dinamu, Soldinu matičnom klubu, na ime odštete dati 400.000 eura i 10 posto eventualnog budućeg transfera.
  • Jurki
    18.5k
    samo kaj uzimaju skart kojeg se svi hoce rijesiti cim prije. Pise germanijak da zele kupiti Barijevog rezervnog stopera Žužeka koji ima malu minutazu u davljeniku serie b. Samo nek se nakrcavaju takvim igracima.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    upravo to, a navijači očekuju borbu za naslov.
  • Crni86
    12.8k
    zbog istih ocekivanja im je i zekic dobio otkaz haha
  • Droljo
    18.8k
    I mi smo doveli igrača iz serie c pa je sad kapetan i najbolji igrač kluba.. polako, sudili bumo nakon par tekmi..
  • Laugreano
    4.5k
    Mi smo doveli igraca iz Serie A, koji je 4 sezone prije toga odigrao jednu sezonu u Serie C, kao 19godisnjak. A prije potpisa za nas imao je 40+ tekmi u Serie A
  • Droljo
    18.8k
    Mea culpa.
    Doveli smo kondžora iz druge poljske..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.