• Kwedi
    3.9k
    usudio bih se reći možda najdominantniji igrač zadnjih trideset godina u dresu dinama
  • xavier
    12.1k
    usudio bih se reći možda najdominantniji igrač zadnjih trideset godina u dresu dinamaKwedi

I ja bih se složio. Sad će neki spomenuti Modrića, ali ponavljam da Luka meni osobno nije bio niti blizu tako dominantan u Dinamu. Prije onda Eduardo.
  • Papastrumf
    17.7k
    Neka mu je sa srećom. Odličan igrač, odličnih manira.
  • The Undertaker
    8.5k
    Što mislite pod najdominantniji? Ako govorimo o HNL-u, po meni je najdominantniji igrač (u odnosu na ostale igrače) u svoje vrijeme bio Soudani (i u klubu i u ligi).
  • Mali Zeus
    18.8k
    Modrić je bio dobar, ali je tek kasnije baš procvjetao, rekao bih. Dani je baš kako kažeš bio dominantan i uvjerljiv.
    Hvala Dani na svemu i neka ti je sa srećom!
    Nadam se da će se izboriti za mjesto na Euru, to bi bilo zakon.
  • Dudu
    2.6k
    Sretno Dani, ocekujem sad od Lovre da pokaze je li pravi igrac ili nije :D
  • Kwedi
    3.9k
    Što mislite pod najdominantniji? Ako govorimo o HNL-u, po meni je najdominantniji igrač (u odnosu na ostale igrače) u svoje vrijeme bio Soudani (i u klubu i u ligi).The Undertaker

HNL + Europa.

Soudani definitivno uz Olma najveći stranac u povijesti kluba, al nekako u europskim utakmicama mislim da nije imao takav efekt na ekipu kao Dani
  • Papastrumf
    17.7k
    Složio bih se Patriceom, Soudani je možda bio dominantniji u HNL-u, ali Olmo je dao veći doprinos u Europi, rekao bih i puno veći.
  • Neki tip
    21.3k
    Piše se da je riječ o 18 mil. fiksno, milijun za svakih 15 nastupa, 2 milijuna za svaki ulazak u LP i 10% od idućeg transfera.

Svatko će tu imati svoje mišljenje i uvijek će biti premalo, ali recimo da je ipak realno da će to dosegnuti 30-35 milijuna.

30-45 nastupa (konzervativno) - 2, 3 milijuna
    2 ulaska u LP (realno) - 4 milijuna
    40-50 milijuna eura sljedeca prodaja (konzervativna procjena) - 4, 5 milijuna

Ukupno 30ak milijuna eura, ali uz pristojne sanse i za vecu zaradu. Naravno, postoji mogucnost i da se nista od toga ne ostvari.

Međutim, čak i ako se sve ostvari, nije isto kad novac dobiješ odmah i na rate.

Možda i najbolji posao ovdje napravio je Leipzig.
    Potom Olmo, a vjerojatno i menadžeri, a tek na kraju Dinamo.

Sretno mu u svakom slučaju!
  • marcio amoroso
    43.5k
    Sretno Dani.
    Bio si skroman dečko, profesionalac od glave do pete i kao takav zaslužuješ maksimalni respekt i moju osobnu a vjerujem i zahvalnost cijele Dinamove obitelji.
  • nkdz
    1k
    Dobar decko i još bolji igrac, cast mi je sto sam ga mogao gledati na maksimiru!
    Zelim mu svu srecu i da ostvari svoj maksimalni potencijal
  • Neki tip
    21.3k
    Sreo sam ga jednom poslije HNL tekme u kojoj nije igrao, pod Zapadom. Zamolio ga za fotku njega i svog sina.. Bio je izuzetno drag, srdačan, strpljiv.. A mali je dobio fotku s velikim Dinamovim igračem i budućom svjetskom zvijezdom! :)

Sav je treperio i ponavljao "Dani Olmo, pravi Dani Olmo.. tata, slikao sam se s Danijem Olmom.. Dani Olmo.." :grin:

Hvala mu
  • Markelo
    3.4k
    Ajde napokon da se vise zgotovio taj transfer. Olmu sretno dalje, pametno gradi karijeru i mogao bi stvarno daleko dogurat.
  • FLYZG
    27
    "Tresla se brda,rodio se miš"...,realno za mene bijednih navodno 16 milja,s tkz.bonusima možda kao jednog divnog dana 35 milja i to možda,tko živ,tko mrtav...,ugl.sretno Daniju,ako ništa bar je dao zadnji atom za Dinamo,pošteno je do samoga kraja služio klubu koji je uložio u njega!
  • The Undertaker
    8.5k
    Samo ako Eduarda ne držimo strancem (iako je njegov put sličan Olmovom).
    Što se tiče transfera, mislm da je za Dinamo bolje da je na rate (ako su sigurne) iz tri razloga: manjeg poreza jer se očekuje veliki prihod od transfera, manje posredničke provizije (ako je dogovoren postotak) te mogućnosti da neka lova dođe kad neka druga uprava bude na dispoziciji.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.