Ne pratim Eurosong i ne zanima me, u onom sam dijelu populacije koji misli da je to teski šund i laicki receno, dobijem proljev od toga. Zato se i ne obazirem na taj show godinama.
Ove godine to ne mogu izbjeci zbog lazanje, ali me jednostavno ne zanima.
Ali govoriti kako je to skupo i kako nama ne treba organizacija toga je po meni bezveze.
Nemojte zaboraviti na desetke i desetke tisuca ljudi koji ce doci u Zagreb. Ostvarit ce se deseci, ako ne i stotine tisuca nocenja. Ugostitelji ce trljati ruke, bit ce sigurno mjesta gdje ce pratiti na trgovima i slicno. Na svakom mjestu ce biti standovi, kucice, bogata ugostiteljska ponuda. Nesto ce se zaraditi i od ulaznica. Ljudi koji ce doci u Zagreb ce tu biti tjedan dana, jer ce doci i na polufinale i ostati do finala.
Muzeji, kafici, restorani, sve ce biti nakrcano.
A promidzba je neupitna. Deseci, stotine miliona ljudi to prate u tri dana. Samo razmislite koliko puta ste vidjeli/culi/procitali ime grada Malmo uadnjih tjedan dan i sve je jasno.
Po meni, 25milja eura za tako nesto uopce nije puno, stovise, mislim da mozemo samo profitirati na tome. — jedan u nizu
Također razlog zašto nema stadiona je zato što je kompletna infra u hrv loša. Izuzetak je onih 6 dvorana koje smo napravili za rukomet. Željeznica? Užas. Atletska igrališta? Jako malo. Bazeni? Jako malo. Ledene dvorane? Gotovo ništa. Skijališta? propala — DrawTube
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.