• badjibadara
    10.8k
    Ulazim jučer u Humidor po neku cugu popodne, a prodavač mi kaže: "Pa šta je ovo? Ti si danas peti koji u ruci nosi vrećicu iz Dinamovog shopa. Svako malo vidim u zadnje vrijeme da netko nosi vrećicu dok prolazi pored trgovine. Stvarno su narasli u zadnje vrijeme " — superhik

Ima li to veze sa ovim?

n7FFXs0.jpeg

Zona ostvarila suradnju sa klubom?
  • Eduardo
    30.8k
    Zona ostvarila suradnju sa klubom? — badjibadara

Nije, ovo je čisto naš naćin kojim promoviramo kupnju Dinamovih artikala u shopovima kluba, a ne po razno raznim sumnjivim internet stranicama.
  • reziser
    8.3k
    Ne želim da se potisne ikad, dapače, da kad itko kaže MAMIĆ idućih 300 godina, da svi znaju što to prezime podrazumijeva. — Paggini

sorry, ali meni prezime Mamić asocira na odličnu pizzeriju u središću :up:
  • db-izbjeglica
    21.9k
    Šta su svi toliko nabrijani na taj eurosong?
    Koji je benefit toga, sve i da se pobjedi?

Dovesti nakaradni distopijski cirkus u državu i glavni grad? Zaradit će se?

Možemo zaraditi i ako organiziramo događaj u kojem će ekipa plaćati da slobodno i javno može vršiti defekaciju po trgu bana jelačića, u europi će se sigurno naći par tisuća debila koji su to spremni fino platiti, jel to poželjno?

Draža mi je društvena higijena i dostojanstvo, stvarno ne vidim ništa privlačno u tome da nam grad na tjedan dana preuzmu nakaradni performeri sa svojim debilnim porukama i nastupima.

Ako se kojim slučajem pobjedi, apeliram da to nose u neki drugi grad, apsolutno podržavam decentralizaciju. Split bi bio savršen, oni su željni svačije pažnje...
  • Zagi
    19.2k
    Čekaj, pobjednik te nakarade je automatski organizator iduće godine?
    Ne, hvala.
  • db-izbjeglica
    21.9k
    Čekaj, pobjednik te nakarade je automatski organizator iduće godine?
    Ne, hvala.
    — Zagi

Pa ono, tako funkcionira, barem koliko kužim.
    Da je to normalno natjecanje u pjevanju, sa nekakvim stilom, kvalitetnom glazbom i normalnim umjetnicima, svaka čast.

Ovo je gore od dragane mirković....
  • Droljo
    32.2k
    Sad sam se sjetio naj bolje tovarske fore ikad! :lol:
    ..boris pandža u džep mandža... :rofl:
  • Hnlovac
    8k
    Neka ih u Zagreb dođe 9000 ako to znači da će Marko pobijediti Zidove i njihove botove, strasno kakav je židovski lobi to natjecanje

Pa glavni sponzor "Morrocan oil" je židovska firma

Hrvatska ponovo na predziđu Europe, u top 6 pjesama imate Marka, Ukrajinke s Marijom, Nizozemca koji je aseksualac, Irkinju s pentagramima i ruskinju koja nastupa za zidove i koju zidovi guraju

Izbor je jasan
  • dumitrumitu
    2.1k
    Gledam kako se ljudi uzbuđuju oko tog eurosonga i nije mi jasno. Onda sam skužio da je tako ekipi koju ne zanima nogomet kada ja pričam o dinamu.
  • NitkoBitan
    39.3k
    ako to znači da će Marko pobijediti Zidove i njihove botove, strasno kakav je židovski lobi to natjecanje — Hnlovac

Belgija objavi na televiziji neku napomenu oko krsenja ljudskih prava u Izraelu - Belgija ne prode u finale.

Italija "sasvim slucajno" objavi svoje rezultate televotinga u kojem je Izrael izdominirao (iako je objavljivanje tih rezultata zabranjeno).

Izrael od prosjecne pjesme sa sansom od 1-2% za pobjedu skoci na 20% sansi za pobjedu i trenutno je drugi favorit.

I onda nek netko kaze da su Zidovi posteni ljudi koji ne igraju prljavo. Njihov premijer je poslao video podrske kandidatkinji Izraela... sve ce ucinit da pobjede i dovedu Eurosong u Izrael.
  • Jurki
    27.9k
    Spominje se nasa pobjeda na tom sranju..pa malo kad razmislim.. NE HVALA.
    Sljedecih godinu dana bi se samo pricalo o organizaciji toga govneta od natjecanja koje s glazbom nema nikakve veze.
    Apsolutno svaki problem u drzavi bi se pomel pod tepih jer moramo izgledati tip top za te europske jebivjetre.
    Hrpetina nasih domacih jebivjetara bi se htjela ugurati u organizaciju toga di budu po mogucnosti napunili dzepove.
    Spizdilo bi se hrpu eura na sranje koje traje par dana.
    A o tome da bi nam raznorazni likovi i likuse koji promoviraju sotonizam i ostale bolesnoce "razvijenog i naprednog svijeta" dosle prodavati pamet o tome kak smo nazadni..
  • Paggini
    99.5k

merch-1.jpg

:) :) :) :) :)
  • petkove škarice
    247
    @Noel @Nolifer https://ultrasfactory.com/
    ovo mi je odlicna stranica opcenito za pirotehniku, cijene su dosta manje nego kod nas i jos ludi poljaci obrade narudzbu kroz dan-dva i za 4 dana ti stigne
    A ako trebate nekog iz zg mogu privatno poslat broj
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    Danas igra Dinamo

Dobro jutro svima osim pojedinim novinarima

Novinari = crvi
  • mlinchica
    7.4k
    Danas dizanje trofeja na Maksu uz Rim tim dagi dim dim dim dim :cheer:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.