• Banana 2
    472
    Šotiček je tranzicijski igrač. Preskup je, a Dinamu bi premalo donio. Loš dribler i tehnički ništa posebno, jedan od ovih Loksinih igrača na mišiće.

Meni je jedino Ivanović zanimljiv jer bih ga volio vidjeti u tandemu sa Petkovićem. Tada bi mogli i romb.
  • Orc123
    12.6k
    frende, jesi ti gledao kad Cvetka u mlađim kategorijama? Cvetko nije bek, nit ce to ikad biti i moze to odigrat isto koliko je mogao i onaj Urugvajac Sosa.....Cvetko je l.stoper ili u 3 iza l. Stoper...nikakav bek!
  • emilperska
    11.1k
    Opće mi je bespredmetno pričat o ikakvim transferima dok ne znamo da li ćemo sezonu završiti tako da idemo u kvale za LP, EL ili KL. Pa onda na kraju kako će se rasplesti ovaj dio s koeficijentom i da li ćemo u LP možda otići izravno ili u lošijoj varijanti kao osvajači kupa (a stvari se izvedu u našu korist što je nije nerealno) pa da u EL odemo izravno bez kvala ili ćemo pak morati igrati od 1. pretkola (termin za početak sezone bi bio 11.7, u to vrijeme se igra tek polufinale EP-a).

Hoću reći, moguće je trenutno 5 ili 6 scenarija što se tiče Europe dogodine. Od onih gdje počinjemo u 2.rangu 11.7 do onih gdje nam je prva tekma 15.9 u najvišem rangu. S transferima ne treba žuriti, nego ih odraditi malo, ali pametno.

Kužim da se svi volimo igrat football managera, ali na ovoj temi je toliko šizofrenije bilo (djelomično s razlogom) unazad 2 godine, tako da nemojte se patit i svađat ovdje dok još ama baš ništa ne znamo.
    Zamislite scenarij igramo 1.pretkolo EL kao osvajači kupa (nismo prvaci), Petko i Baturina i dalje na EURU ili se oporavljaju od EURA. Nama tad trebaju 1 ili 2 iskusnjare da prebrodimo prvi dio kvala s ovom momčadi jer nemreš napadat karikiram Fehervar s Kuletom, Špikićem i Hoxhom. A onda imamo drugi scenarij gdje imamo direktan ulaz u EL ili LP pa nam se ne žuri s nikakvim rješenjima do kraja kolovoza kada s povećanim budžetom možemo prave, ali prave kapitalce ulovit.
  • Banana 2
    472
    Mikića bi trebalo poslati na posudbu u razvojni klub (ako ga nađemo). Cvetko može ostati ovdje ako Ogiwara pokaže da se s njim može dugoročno računati.Captain America

Osobno mislim da će Mikić biti bolji i od Rileta i RPG-a. Na posudbe treba slati klince sa kojima ne znamo na čemu smo.
  • Orc123
    12.6k
    za 2 godine mozda, sada mu trebaju seniorske minute a ne mrvice u Dinamu.....
  • Zagi
    10.7k
    Jel počeo Noa igrati nakon loma ruke?
  • Banana 2
    472

Bolje će se razvijati u rotaciji u Dinamu nego na nekoj smiješnoj posudbi. Neka bude RPG prvi bek, ali to ne znači da mora igrati svaku utakmicu. Nismo mu ništa dužni, ako se odluči da igra 50-60% minuta, tako će i biti. Valjda sada imamo ljude u klubu koji su kadri donositi takve odluke.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Ban moj dobri,Ma naravno da bi volio da ostane nas Petko. Najbolji igrac ubjedljivo,i takvog naci necemo. Samo sam rekao da treba sto prije rzjasniti sta on zeli ,jer on se jedino pita, klub nista. Svaka Budala bi platila 2,5 milja za Petka. I ako on to zeli klub nemoze nista. Ono sto ja ne zelim je trakavica oko Petka Kao proslo ljeto. Ide ,ne ide ,i tako prijelazni proleti. Isto tako ne mislim da mu se pojacani ugovora treba jos povecati.
  • Banana 2
    472
    Jel pratiš švedsku?
  • Dudu 9
    764
    S Petkom treba odmah 1.6. sjesti za stol i jasno iskomunicirati što i kako dalje. Odnosno želi li on ići ili ostaje, ne smije se ponoviti greška od ove sezone kada smo se do samog kraja prijelaznog roka tresli hoće li ostati .
  • Captain America
    20.4k
    Cvetko nije bek, nit ce to ikad bitiOrc123

Cvetko je u omladinskim kategorijama bio prvotno bek pa je prebačen na stopera (slična situacija kao s Gvardiolom). Kao što sam rekao, ako Ogiwara pokaže da može biti prvi lijevi bek, onda zadržati Cvetka kao rezervnog beka s obzirom da ko zna koliko ćemo love imati na raspolaganju, a šteta je Perkovića trošiti ne beku.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    Jedna od rijetkih stvari koja mi se ne sviđa kod v.d. SD je to što je rekao da Dinamo nije u stanju dovesti kvalitetnog igrača na početku prijelaznog roka jer razmišlja od drugim ponudama što znači da opet nećemo imati pojačanja na pripremama, iako se potajno nadam da to neće biti slučaj.
  • Crni86
    12.8k
    mislim da nije on puno krivoga tu rekao, samo se trebao malo drugacije izraziti. Stranac si dolazis iz lige petice, imas visoka primanja, puni stadioni, kvalitetni tereni i sl. Ceska liga je puno uredenija od nase i puno bolje stoji. Igras u ligi 5 i javi se Slavija Prag, bio bi zainteresiran kao solidna opcija igra se europa ali opet bi volio vidjet dal mozes ostat na razini gdje si i sad. Ista prica ko kako je Orsa htio se isprobati u ligi 5. Po meni je normalno da pokusas ostat na istoj razini lige gdje si i bio te da cekas ponudu prije nego se odlucis ici mozda u ligu nize kvalitete. Nije to nista lose prema dinamu i nama, vec takav igrac onda mora i bit vrijedan cekanja pa da cim sleti je pojacanje za prvih 11. A krticine pozicije se moraju rjesavati na vrijeme.
  • Izet Hajrović
    5.8k
    slažem se, ali zato postoje igrači kojima istječe ugovor i može se već sada dogovoriti njihov dolazak besplatno. Jedan primjer je lijevi bek Frese, zašto ga ne bismo već sad pokušali dovesti besplatno pa imamo riješen lijevi bok? Ima još dosta takvih primjera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.