Evo pada mi na pamet recimo Fruk. Cim je odigrao dvije malo intenzivnije utakmice u jednom tjednu zavrsio je izvan terena na jedno krace vrijeme, slicna prica kao i Jankovic. — NitkoBitan
Evo da naknadno nadodam, isto se slazem u vezi sa "senatorima". Rijetko tko moze biti igracki upgrade u Dinamu sa 35 godina, a takoder treba imat na umu da bi dosli igrat samo za fine novce. Strmoglavi oad forme i konstantne ozljede su realnost za tu dob. Takvi igraci ne donose trofeje. — NitkoBitan
Nego da se jos samo nadovezem kako se ne slazem u vezi Miereza. To je igrac koji bi Dinamu donio mozda i 20+ golova po sezoni a moze ga se dobit za razumne novce jer na ljeto ulazi u zadnju godinu ugovora. Vidim da te kopkaju njegove tehnikalije al ti mogu rec da ima puni vecih tehnickih "sirovina" od Miereza u ligama petica. Tehnikalije ne igraju vise ulogu kao nekada. — NitkoBitan
Dinamov prioritet treba biti jedan ekstremno brz i fizički dominantan stoper od barem 190. Takav bi mogao igrati sa igračima poput Bernauera i potencijalno Ratnika. Nadam se da Marić u tekici ima nekog klinca tog profila koji se kali u drugoj francuskoj ili negdje. — Banana 2
Cudi me da nasa skola ne izbacuje vise stopera takvog profila. Visoka smo nacija i igramo tehnicki nogomet. Mislim da "ekstremna" brzina nije krucijalna za stopersku poziciju, doduse to ne znaci da je dobro da stoper bude "brz" kao Zivkovic. — NitkoBitan
Inozemnom trzistu bi se okretao za bekovske i krilne pozicije. Tu smo malo tanji. I tu nije u pitanju samo Dinamo, na prste jedne ruke se kod ostalih klubova u ligi mogu nabrojat dobri ("domaci") bekovi i dobra krila. — NitkoBitan
Tako je, Cardiff/Saint-Etienne KTC sa 34 je svakako bolji od Liverpool/Lyon Lovrena sa 34. Svašta se može pročitati. Jedan je crna zvir, a drugi se sakriva iza medalja sa reprezentacijom i nekakvih uhatih trofeja.. neš ti osvojiti prvenstva i kupove sa svakim klubom gdje si igrao u karijeri... nije za usporedbu, očito je KTC za nekoliko koplja bolji... — mali M
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.