• sanjinlego
    3k
    Sve je okej, okej je izgubiti pristojno ako već nemaš šansu. Ali doživjeti potop, prvo Sparta i sad Paok.

Dovoljno je on imao kredita .. a ja zbog Sparte, Ballkanija, Lokomotive, Gorice, Viktorije Plzen, hajduka i svih ostalih koji su nam uzimali bodove navukao se na tablete. Ne jednu, nego dvije. :sweat:

I tko žali mene, ili nekog od nas? Nitko. Otkaz, i idemo dalje, pripremit’ se za kraj sezone, pa šta bude.
  • ZGWest
    571
    Daj lakse malo.
    Postoji i Mourinho… koji komentar…

Naravno da postoje, a za Vahu nemam sta objasnjavat zas ga dost ekipe zeli.
  • Svi na Sjever
    2.4k
    U ovoj situaciji bio bih zadovoljan i sa Čačketom sutra kao novim trenerom.

Bilo tko novi bit ce korak naprijed, a sa Čačićem će ova ekipa bar kuražu dobit,ova skupina igrača je prije svega izgubila gard i zato nijedno gostovanje ne možemo dobit osim Betisa kao izuzetak.
  • eol12
    625
    Upravo to sto netko kaže, makar rezultat izostane s novim trenerom, nema veze bar ćemo znati da se pokušalo nešto, ovako će prolaziti utakmice, a mi ćemo se pitati ej sto bi bilo da je dobio otkaz.
  • Crusades1986
    13.4k
    Bruno Labbadia, Lucien Favre, Giovanni van Bronckhorst, Claude Puel, Bernd Schuster, Vaha... ne znam, možda su van platnog razreda Dinama, možda nemaju motiv doći u Dinamo, netko je ovog Zorana Barišića spomenuo.
  • Noel
    7k
    Sigurdsson je u rukometnoj repki pokazatelj da se dobar top kvaliteta stranac može dovesti kad se to stvarno želi. Siguran sam da nova upravljačka garnitura u Dinamu će gledat i u tom smjeru.
  • Str1nger Bell
    1.4k
    Jedina pozitivna stvar u sve ovome sto mislim da sigurno lošijeg trenera ne možemo dovest.

Pristao na bilo kojeg tv analitičara da dode umjesto ove prevare. Scoria,Ivkovic,Toplak…moze i Valentina
  • Klenx
    5.9k
    Može i Boško Šutalo preuzeti palicu glavnog trenera. Bio bi bolji.
  • Jurki
    12.6k
    ValentinaStr1nger Bell

Valentina Miletic :love:

Imas praf.. nek dopeljaju koga god.. od ovog gore biti nemre.
    Groblje od nogometa.
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    peticija za Valentinu, bila bi velika motivacija igracima :joke:
  • Filip 91
    927
    Kakve vi gluposti pišete, ovo nisu istine.
  • Ali
    2.2k
    Valentina na klupi ! Pa Iris bi trazila prekid utakmice, da u dva dana livojaje bude na terenu sa bivsom...
  • Facke
    4k

Bruno Labbadia, Lucien Favre, Giovanni van Bronckhorst, Claude Puel, Bernd Schuster, Vaha.

Bruno Labbadia:
    Kvaliteten trener. Jeden mi je od drazih posto dosta Bundeslige pratim. Al za Dinamo nije. On nije trener teri voli delati s mladi igraci. Sad da ti dam primjer kak on slaze ekipu. Nemu bi v ekipe igrali sami "veterani". Kulki god dober igrac naprimjer Baturina bil, Labbadia bi ga duge ostavil i drzal na klope. Jednostavne je takuv tip trenera. On je trener "radnik" i negve ekipe igranju "radnicki i borben" nogomet. Opekel se sad v Stuttgartu gde je zadnji put bil. Jednostavne nije mogel delati s tak mladu ekipu.

Luvien Favre:
    Njeguv nogomet mi se opce ne svida. Nogomet za zaspati. Bil je jake dober u Gladbachu dok je dal jos male drugaciji nogomet igrati. Kakuv nogomet on sad "voli" je najbole videti po tomu kak je s Dortmundem isel igrati. Dosta povlecene, bez velikoga rizika, bez nekih ideja i slobode v igre.

Giovanni van Bronckhorst:
    Bil je dost dober u Feyenoordu, dosta duge se drzal na klope skoro 200 tekmi. Odelal i dober posel s Rangersima. Zna voditi ekipu na europskim tekmama i na kraju zbog kiksa v lige dobil otkaz.

Claude Puel:
    Jake kvaliteten covek. Sjajen trener. Pune pune iskustva.
    Vu francuske legenda.

Bernd Schuster:
    On vise ne zeli biti trener.

Vaha:
    Bil v kombinacija , odbil nas iz nekih privatnih razloga.
  • Ali
    2.2k
    Biscan je slobodan zar ne ?
    Vrati Igora, neceno osvojiti sli nebumo se ni srsmotili
  • Mali dioničar
    16.1k
    Ako se ne varam, Osijek ima bolji učinak protiv hajduka ove sezone nego mi. Pobjeda 2-0, poraz 1-0 i neriješena 1-1.jp23

I Gorica, Istra i Rijeka imaju protiv Hajduka ove sezone bolji učinak nego Dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.