Citiram svoj post koji sam stavio nakon tekme s Hajdukom kad su me malo napali Jakirovi odvjetnici sa ZONE da njemu trebaju famozne pripreme i prijelazni rok, evo nas u 1.kolu, 0:3 od Lokse.. kaj sad? Otpremninu? Nek da sam otkaz, nek ga igrači izbuše, kako god, ne zelim mu da dobije otpremninu jer kad je dolazio iz Rijeke imao je u glavi 'boli me kifla, osramotit cu se, bit trener Dinama, super za CV, ak ce bit grdo bar cu naplatit', sad ga treba izblamirat do kraja, bahat, bezobrazan, arogantan, prepotentan. Na kog me ono podsjeca i tko ga je doveo? Aha, Međugorska škvadra. Marš iz Dinama, nemaš ti pojma šta je Dinamo. I zapamtite da je on prvi koji je htio Hoxhu, a ne Brekala. Hoxha danas nebi Caspera predriblao, očajno. Baturina mu izgleda katastrofa, ma užas.. žao mi je što nije nakon Balkanija otkaz dao, a ne sad se tu lomit za otpremninu, puj!4 mjeseca nije mogao nikakav napredak napraviti, sad ce u pola mjeseca to napraviti kaže, ok, super — LaznjakProsineckog
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.