• Georg Koch
    6k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/legenda-dinama-ako-hajduk-ne-bude-sad-prvak-ne-znam-kad-ce/2528341.aspx?index_ref=naslovnica_najnovije_m

"Ako Hajduk neće sada biti prvak, ne znam kada će. Ima momčad, atmosferu, Dinamo im se praktički nudi i ima uistinu veliku šansu biti prvak. Iskreno, ne bi mi bilo krivo" Edin Mujcin.

Kako mene ove izjave zivciraju i pokvare mi naredna 3sata. Kad ces vidit nekog bivseg igraca hajduka koji je imao odredjeni trag dolje, da ce reci slicno. Nikad!
    I nikad necemo imat tu privrzenost klubu, ljubav i tu masovnu DINAMOVŠTINU kojoj se nadamo, kad svako malo mozes procitat slicne izjave. Svasta bi napiso ali suzdrzat cu se ruznih komentara. I treba nam hajdukov grb na aerodromu u zg-u i slicno. I treba nam *ebanje svega sa obe tribine u Kranjci. Nebitni smo sami sebi i tako ce biti poduze vremena, ocito.
  • IstokKa96
    857
    Uvijek cu ponavljati jedno te isto: klub nam je super kakvi smo (neki) mi.
  • drugastrana
    131
    Pretjerujes. Nepotrebno dajes na vaznosti olosu sa juga i njihovim izjavama u kojima uz pomoc medijske masinerije pokusavaju uvjeriti cijelu drzavu da nas puk ne postoji. Boli me ona stvar za izjave kojekakvih igraca, trenera, kuraca palaca. Svi su oni prolazni a Dinamo je ideja. Jebe mi se za druge, oni ako zele nek se bahate, od mene uvijek mogu ocekivati adekvatnu odgojnu mjeru i dok je nas uvijek ce se dobro znati da Zagreb=Dinamo, ne znam kako ne razumijes da oni zive za to da udu tebi i slicnima u glavu sa idejom da ih je vise i da su svuda prisutni. To im je modus operandi. Kolega, relax, prestani nas usporedivat sa njima jer nam nemogu nista.
  • Ivdzo11
    6.3k
    Jurica Vranješ, nekadašnji hrvatski reprezentativac s bundesligaškom karijerom, o Laszlu Kleinheisleru

Dobio je igrača za prvo mjesto. Usporedio bih ga s Ademijem u najboljim izdanjima u Dinamu
  • db-izbjeglica
    17.5k
    svaki nastup tog vranješa u javnosti je biser kojeg treba čuvati!

ne mogu razaznati zašto je u zadnje vrijeme toliko bitan novinarima pa se toliko često pojavljuje u medijima?
  • NORTE
    15.6k
    Već godinama ne gledam tv vijesti, samo ako usput naletim. Pa tako danas valjda prva vijest poslije problema sa snijegom na rtl-u je Perišićev dolazak u Hajduk. Znači da nije bila snježnog "kolapsa" to bi im bila glavna vijest dana, ne sportska. Pored svih dnevnih aktualnih životnih događanja.
  • Jurki
    17.1k
    znas kak se veli.. svaki bedak ima svoje veselje.. bit ce ljepse kad budu u petom mjesecu kmecali na najjace.
    Koji bu to gust citat i gledat.
    Naricanje svih medija..cijele te masinerije..
  • superhik
    12k
    Što ćemo s ovime?

FB-IMG-1705694871415.jpg
  • Droljo
    15.8k
    Ocito nase salate i cibone nisu futsalbbb medimurje

Nismo isti
  • Kepec
    7.2k
    Ne treba se uopće zamarati takvim polu portalima. Rijetko koje novine/portal/vijesti u Hrvatskoj su poštene za pročitati, ali ovi i slični od dolje spadaju u rubriku novinarstva u školi.
  • NORTE
    15.6k
    "Ne pamti se ovakav ambijent na futsalu"bbb medimurje
    Kompleksaški ambijent kao splitski definitivno ne se ne pamti igdje drugdje.
  • bbb medimurje
    4k
    Kad mislim da nemoze gore od subjektivnod dalmatinskog portala otvorim facebook "objektivnov" gol.tovar.hr i odmah se razuvjerim
    #dnovinarstvo
  • Brusa
    3.1k
    Budimo iskreni i realni, nisu ni Dinamovi navijači radili bilokakvu želju i radili pritisak na te igrače, pokrenuli kampanje i nagovaranja, sad je, očito, bitno samo izabrati 25 članova u Skupštinu, ostalo je manje važno. Koga briga za teren, dok se vodi borba za fotelje.
    Tomo Ničota, danas na www.germanijak.hr, u smislu dolaska Modića, Krame ili Rakitića u dinamo
    Inače, meni cijeli članak potpuno bez vezan, žao mi je da sam ga otvorio
  • Sad opet
    209
    Srami se." Vode se borbe za fotelje"!?!?! Nažalost vodila se borba protiv kriminala u klubu ( i još uvijek se vodi) pa su navijači morali postaviti leđa da istjeraju zlo. I to je i mora bit prioritet, uz navijanje i podršku igračima a ne moljakanje nekih bivših igrača. Za njihov dolazak ima vremena ako bude njihova želja, a one koje moraš molit ni ne trebamo u klubu .
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.