• Kepec
    10.1k
    I s vrha Draženovog doma ispaljuju projektile.Screenshot-20240128-214709-Google.jpg
  • BornaPŽ1986
    1.3k
    Nije izjava doslovno ali vidim da dosta poznatih medija ostro osudjuje natpise po Zg i u blizini kuce doticnog da je juda. A tek naslovi "Mislite li da su pretjerali?", da se covjek zapita. Dok djeca vicu gazi purgere po tv to je simpaticno i nije vrijedno paznje.
  • Droljo
    32.1k
    Nismo isti.
    I dobro da nismo...
  • Jaro
    12.8k
    BMK kaj mediji pisu... ionako imaju jedan jedini motiv, a to je klik...
  • Jurki
    27.8k
    u blizini kuce doticnog da je judaBornaPŽ1986

A kaj zabranjeno je pisati istinu?
  • serbus
    6.1k
    Mediji ga brane da je uprava kriva što i je djelom točno, ali stari moj tebe nitko nije tjerao u Hajduk a niti da milkaš dinamo a tamo za kikiriki igraš. Ispao si pička i Juda nosi se time kako znaš umjesto da te se pamti kao igrača nosiš na obitelj križ Jude i to je to za mene o njemu
  • Mali Zeus
    22.1k
    Lik s pederkastim licem i osmijehom se ponio pederski.
  • BornaPŽ1986
    1.3k
    A kaj zabranjeno je pisati istinu?Jurki

Nije, to nije poanta. Cudi me da nisu napisali da ga treba docekat s pljeskom na derbiju. A da ne spominjem komentare poput "Josipe ti si sad nas pusti ih". Koje razmisljanje.
  • Ali
    2.7k

A bas si ga sad piknuo.
    Jedini igrac u bundesligi ili wolfsburgu koji je odbio nositi vrpcu duginih bojanjer jentp suprotno njegovim uvjerenjima... sto je bio dosta hrabar potez s obzirom na okolinu u kojoj je igrao.
    Ali sad je u modu lijepiti mu epitete.. juda, derpe... tko god naleti lupa novu...

Sam je odabrao put i sad slijedi paljba. Ja sam mu mozda medju prvima rekao kad su ga odjebali u upravi sad odi u Hajduk iz inata, jer bih i ja to vjerovatno napravio da me netko tako izradi. Nevezano za imena, to je moj stav , tako i u poslu ako postignemo dogovor u pregovorina i kad dodje do potpisa mi kazes, ja sad nebi... ok... sutra kad to dobije tvoja konkurencija nemoj da bude ovako onako... sam si se doveo u tu situaciju...
  • Mali Zeus
    22.1k
    Jedini igrac u bundesligi ili wolfsburgu koji je odbio nositi vrpcu duginih bojanjer jentp suprotno njegovim uvjerenjima... sto je bio dosta hrabar potez s obzirom na okolinu u kojoj je igrao.Ali

Svejedno.
  • deda
    48.5k
    Ne znamo mi Ali tko je koga izradio u pregovorima oko Brekala, prema informacijama koje ja dobivam uprava je ovaj put dobro odlučila.
  • Ludovic IX
    12.8k
    znači, uprava njega nije odjebala već mu je rekla da pričeka jedan dan da vide što će bit sa trenerom.. 1 dan mu nij trebao značiti ništa. frajla se uvrijedila. a tak i izgleda. ko frajlica

Valjda trener treba bit taj koji amenuje transfer na kraju da kaže jel mu može pomoć ili ne. ovi su očito tad namjeravali ovog smjenit, bili skrti pa nisu i desilo se što se desilo. mogli su bar bit pametni pa šutit i reć ovom da dođe na liječnički.

sam dodajem - on da je i došao, po kvaliteti bi bio jedno peti-šesti igrač. on bi vjerovatno bio bolje krilo od hoxhe ali ne toliko da treba cmizdrit za frajlicom.
  • Mr Anderson
    22.4k
    Ja sam mu mozda medju prvima rekao kad su ga odjebali u upravi sad odi u Hajduk iz inata, jer bih i ja to vjerovatno napravio da me netko tako izradi.Ali

A niš onda, najbolje da i ti iz inata sad se obučeš u bijelo i kreneš navijat za njega i one dolje.
  • NB86
    17.7k

Nadam se da ako slucajno bude nekih izjava bare ili brekala oko dinama i propalog transfera da se nece sutjet iz kluba ako bude laži i podvala
  • Dudu9
    2k
    Mi smo dobili informacije samo od Bare kako je bio tjek tog transfera sad pitanje jel sve to istina, kako je on rekao , koliko znamo u svakom transferu menađeri uzimaju provizije, ko zna koliko je trazio za sebe sto ce Brekalo zavrsit u Dinamu mozda je i to bio problem pa su ga odjeb
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.