• Kepec
    7.2k
    I s vrha Draženovog doma ispaljuju projektile.Screenshot-20240128-214709-Google.jpg
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Nije izjava doslovno ali vidim da dosta poznatih medija ostro osudjuje natpise po Zg i u blizini kuce doticnog da je juda. A tek naslovi "Mislite li da su pretjerali?", da se covjek zapita. Dok djeca vicu gazi purgere po tv to je simpaticno i nije vrijedno paznje.
  • Droljo
    16k
    Nismo isti.
    I dobro da nismo...
  • Jaro
    10k
    BMK kaj mediji pisu... ionako imaju jedan jedini motiv, a to je klik...
  • Jurki
    17.2k
    u blizini kuce doticnog da je judaBornaPŽ1986

A kaj zabranjeno je pisati istinu?
  • serbus
    5k
    Mediji ga brane da je uprava kriva što i je djelom točno, ali stari moj tebe nitko nije tjerao u Hajduk a niti da milkaš dinamo a tamo za kikiriki igraš. Ispao si pička i Juda nosi se time kako znaš umjesto da te se pamti kao igrača nosiš na obitelj križ Jude i to je to za mene o njemu
  • Mali Zeus
    17.2k
    Lik s pederkastim licem i osmijehom se ponio pederski.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    A kaj zabranjeno je pisati istinu?Jurki

Nije, to nije poanta. Cudi me da nisu napisali da ga treba docekat s pljeskom na derbiju. A da ne spominjem komentare poput "Josipe ti si sad nas pusti ih". Koje razmisljanje.
  • Ali
    2.6k

A bas si ga sad piknuo.
    Jedini igrac u bundesligi ili wolfsburgu koji je odbio nositi vrpcu duginih bojanjer jentp suprotno njegovim uvjerenjima... sto je bio dosta hrabar potez s obzirom na okolinu u kojoj je igrao.
    Ali sad je u modu lijepiti mu epitete.. juda, derpe... tko god naleti lupa novu...

Sam je odabrao put i sad slijedi paljba. Ja sam mu mozda medju prvima rekao kad su ga odjebali u upravi sad odi u Hajduk iz inata, jer bih i ja to vjerovatno napravio da me netko tako izradi. Nevezano za imena, to je moj stav , tako i u poslu ako postignemo dogovor u pregovorina i kad dodje do potpisa mi kazes, ja sad nebi... ok... sutra kad to dobije tvoja konkurencija nemoj da bude ovako onako... sam si se doveo u tu situaciju...
  • Mali Zeus
    17.2k
    Jedini igrac u bundesligi ili wolfsburgu koji je odbio nositi vrpcu duginih bojanjer jentp suprotno njegovim uvjerenjima... sto je bio dosta hrabar potez s obzirom na okolinu u kojoj je igrao.Ali

Svejedno.
  • deda
    36.7k
    Ne znamo mi Ali tko je koga izradio u pregovorima oko Brekala, prema informacijama koje ja dobivam uprava je ovaj put dobro odlučila.
  • Ludovic IX
    8.4k
    znači, uprava njega nije odjebala već mu je rekla da pričeka jedan dan da vide što će bit sa trenerom.. 1 dan mu nij trebao značiti ništa. frajla se uvrijedila. a tak i izgleda. ko frajlica

Valjda trener treba bit taj koji amenuje transfer na kraju da kaže jel mu može pomoć ili ne. ovi su očito tad namjeravali ovog smjenit, bili skrti pa nisu i desilo se što se desilo. mogli su bar bit pametni pa šutit i reć ovom da dođe na liječnički.

sam dodajem - on da je i došao, po kvaliteti bi bio jedno peti-šesti igrač. on bi vjerovatno bio bolje krilo od hoxhe ali ne toliko da treba cmizdrit za frajlicom.
  • Mr Anderson
    11.7k
    Ja sam mu mozda medju prvima rekao kad su ga odjebali u upravi sad odi u Hajduk iz inata, jer bih i ja to vjerovatno napravio da me netko tako izradi.Ali

A niš onda, najbolje da i ti iz inata sad se obučeš u bijelo i kreneš navijat za njega i one dolje.
  • NB86
    16.7k

Nadam se da ako slucajno bude nekih izjava bare ili brekala oko dinama i propalog transfera da se nece sutjet iz kluba ako bude laži i podvala
  • Dudu9
    1.7k
    Mi smo dobili informacije samo od Bare kako je bio tjek tog transfera sad pitanje jel sve to istina, kako je on rekao , koliko znamo u svakom transferu menađeri uzimaju provizije, ko zna koliko je trazio za sebe sto ce Brekalo zavrsit u Dinamu mozda je i to bio problem pa su ga odjeb
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.