• Jurki
    17.4k
    ne znam na temelju čega on može na eurodb-izbjeglica

Nazalost na temelju stare slave, imena i nacin na koji nas izbornik zove igrace. Tesko da on moze biti upgrade nasoj igri nakon teske ozljede i bez utakmica skoro godinu dana.
    To kaj se bu malo presetaval protiv Belupa i Rudesa nije nist.
  • Mr Anderson
    11.9k
    Prava je istina da nitko ne zna kad će se Perišić zapravo vratiti, al zamislite scenu da imamo +2 5 kola do kraja i njima na krilo dođe Perišić, zato moramo ranije osigurat titulu i iskoristit period dok njega nema.Keyser Soze

Precjenjuje ga se, ne bude on uskočio s rehabilitacije i odmah sam rješavao utakmice. A činjenica je da on više nikad ne bude bio na nivou ko prije ozljede.
  • Mali Zeus
    17.4k
    Moja neka prognoza što se njega tiče je da će zaigrati vjerojatno par zadnjih kola, onako sramežljivo i oprezno, a dobit će poziv na Euro na ime.rioda

Čak i da je samo na ime on na Euro treba ići makar i da nije 100 posto spreman. Ljudi se ponašaju kao da je on neki prolazan igrač u repki, a ne naš realno drugi najvažniji igrač zadnjih par godina.. Možda neće biti spreman da bude prvih 11 ali ukoliko je spreman ići će i treba ići..
  • striko
    2.2k
    Ako je Vlašća pozivao kad nije uopće igrao i njega će sigurno.
  • Mr Anderson
    11.9k
    Ako bude zdrav treba ići, ionako nemamo lijevih krila.
  • Vučko53
    298
    Ljudi su doveli igraca koji im iduce godine bez problema moze donijeti 15g+15a.
  • Georg Koch
    6.2k
    Samo cu nesto napisati oko Perisicevog povratka. Ocigledno je da se vraca na godinu i pol.
    Da je Perija dinamovac, i u istim okolnostima da se vraca kod nas, bili bi odusevljeni. Gorila bi zona od pozitivnih komentara.
    Od njegove zelje za povratkom u dinamo, do toga da imamo top igraca za hnl(kao sto i je) za kraj ove nikad izjednacenije sezone, i iducu cijelu sezonu. Jer, dobili bi dimenziju vise.
    Ali kako se to dogadja tovarima, omalovazavamo ovaj transfer i potez. Opet nismo realni.
    Od prodanih dresova, marketinga, do igracine, dobili su na svakom polju.
    Mi nemamo to nesto sto vuce nase igrace nazad, i to ce nam biti boljka i dalje ocito.
    Mislim da je hajduk dobio top igraca(ako se oporavi, a sve navodno vodi prema tome da je covjek zivotinja i oporavlja se top) za kraj ove, ako ne ove za iducu sezonu. Dimenziju vise.
    Ali mozda moze i ovo uciniti nesto dobro za nas, mozda se jos ozbiljnije shvati konkurencija, te krenemo u konkretno ojacavanje ekipe.
    Boze daj!
  • Krizy
    57.6k
    Tako se govorilo i za više polomljenog, ali 10 godina mlađeg Pjacu.
  • Keyser Soze
    13.7k
    Da, mislim da nekima koji pišu o igranju 3-4 kola nije jasno da on vjerojatno ostaje do idućeg ljeta, dakle imat će ga jednu punu sezonu zdravog. E sad, kako to nadomjestiti kod nas? Sigurno ne s lijevim krilima Slaven Belupa nego pravim pojačanjima.
  • Mali Zeus
    17.4k
    Za sve one koji pišu vjerojatno ostaje do sljedećeg ljeta, nešto znate što mi drugi ne znamo?
  • Vučko53
    298

Usporedit igraca koji je vjerojatno top3 po doprinosu repki u povijesti, osvajaca LP-a i stijelca gotovo 100 golova u ligama petice s Pjacom je smijesno
  • Krizy
    57.6k
    Usporedit Perišića na vrhuncu i Perišića nakon teške ozljede i s 35 i pol godina (početak sljedeće sezone za koju si pisao o 15+15) je smiješno. Nema šanse da dođe ni blizu 15 golova i 15 asistencija u sezoni. Nikakve šanse.
  • Captain America
    20.4k
    Mi nemamo to nesto sto vuce nase igrace nazad, i to ce nam biti boljka i dalje ocito.Georg Koch

Perišić se vraća s 35 godina na posudbu. Tako kako je Perišić govorio o povratku je slično govorio Ćorluka i čini mi se Mandžo pa su se sjetili s 35 da bi se vratili. Jedina razlika je da nisu imali defektno koljeno. Kod nas sad Kovačić priča o povratku, a svjesni smo da još 5 godina neće biti ništa od toga. Igrači se u ranoj dobi u HNL vraćaju jedino nakon teških ozljeda ili oživit karijeru.

Ocigledno je da se vraca na godinu i pol.Georg Koch

Nekoliko naših novinara je krajem 2023. objavilo da se želi vratit samo na 6 mjeseci. Schira je i ljetos objavio da Perišić dolazi sigurno pa ga je Romano poklopio nakon par sati.
  • Bruh
    1.1k
    kaj pa ozljedi ga se ponovo ko da je to problem nađeš nekog voljnog i nek se pozdravi sa sezonom kao što je napravio Eduardu Martin Taylor a taj je dobil sam tri utakmice suspenzije... dobro aj možda bi tako Hrvatska izgubila dalmaciju pa nije baš neka ideja ; )
  • Georg Koch
    6.2k
    pa tko se u nas vratio velicine tipa Perija?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.