Nekako mi nema smisla da dodje tu samo odigrat par utakmica, najvise mi ima smisla da ce dogovoriti nekako ugovor na makar godinu i pol, ne znam sto je njemu u glavi i kako misli zavrsit karijeru tako da — BornaPŽ1986
Njemu je najvažnije oporavit se za Euro. To mu je sigurno ugodnije i bolje u Splitu nego u Londonu, a za Spurse više neće igrati. Ne bi bilo čudno da kad skuži da se dobro oporavio da na ljeto odluči probati još negdje ako bude ponuda. — Mali Zeus
Nevjerojatno koliko ljudi ovdje piše gluposti tipa "polomljeni 35-godišnjak", "najskuplji igrač u povijesti HNL-a", "igrat će 3-4 utakmice i otić"
Ljudi moji dolazi im Perišić, jedan od najvećih igrača naše reprezentacije koja je osvojila srebro i broncu, igrač koji je toliko dobar da on sam u jednoj sezoni zaradi jednu trećinu godišnjeg Hajdukovog budžeta — Purger
kao cirkusku atrakciju. — San Lorenzo
Ovdje je jasno vidljiv naš glavni problem. Umjesto da gledamo svoja posla i dogovaramo ko će kome kupit kartu u ponedjeljak za tekmu u utorak mi se bavimo tovarim — Rakovica1986
prosinecki sa 29 godina — Ludovic IX
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.