Čime potkrjepljuješ ovu tezu? Ja znam da je Hajduk gubio i od slabijih u Europi... Viktorija je pregazila skupinu. Ne vidim po čemu je Hajduk bolji od njih. Samo želim demistificirati "moćan" Hajduk. Hajduk je samo iskoristio Dinamov kaos u tom trenutku, jednako kao i Viktorija, Balkani pa i grci i Sparta. Od svih navedenih je Dinamo jači. Ne priznam niti jednom od ovih klubova da nismo imali šta raditi protiv njih jer su nadmoćniji. Loša tj. kaotična transfer politika, promjene trenera usred utakmica, Jakirovo "privikavanje" i uzeli nam nezasluženo/zasluženo što su mogli.hajduk je daleko jaci od svih iz ove skupine u europi — Božo0
Mislav Karoglan ima moj najveci respect iz hajduka od kad su osnovali klub. — plavac173
Karoglan ne kmeci ? Samo ima najlegendarniju izjavu o jugoslaviji i suđenju nakon one kobne koprivnice. — Nino Bule
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.