Znaš i sam da ovo nije istina. Priznaju takvo rješenje, ali kao prijelazno, dok ne ostvare svoj konačni cilj, a to je oslobođenje cijele Palestine. Nisu protiv Židova, nego protiv cionista (vidi onu nismo protiv Ukrajinaca, nego nacista)...Hamas zeli da se izrael ukine iako su cak i oni promjenili statut da podrzavaju rješenje sa dvije države di su za priznanje izraela, i postoje umjerenije frakcije unutar hamasa jer on je i politicka stranka osim teroristicka organizacija. — Nino Bule
ovo pitam bez provokacije. možeš li mi molim te bez izmotavanja i floskula reć koje su to tehnologije? Ak im isključe vodu il struju "monstrumi" su, ako stave sankcije "monstrumi" su.. da im sruše internet "monstrumi" su.. koje su to točno tehnologije kojima bi ti pregatio militante?Imaš na raspolaganju sve moguće tehnologije da zaustaviš i pregaziš militante — NORTE
nemoj se ljutiti al ovo je baš teorija zavjere na najjače.. kao svako malo izraelci "dopuste" klanja i ubijanja izraelskog naroda, kako bi opravdali da im se baš željelo ubiti par palestinaca..ti dopustiš militantima da ti naprave veliko sranje na tvom terirotiju — NORTE
Vojne tehnologije.koje su to tehnologije? Ak im isključe vodu il struju "monstrumi" su, ako stave sankcije "monstrumi" su.. da im sruše internet "monstrumi" su.. koje su to točno tehnologije kojima bi ti pregatio militante? — mali M
Ne slažem se nikako, odgovarati za zločine trebaju samo teroristi.nije hamas 724 eksremista, hamas je valjda 75% palestinaca.. možda i više.. — mali M
To što je Hamas htio da do toga dođe ne mijenja puno na stvari. — The Undertaker
tu je vidiš meni problem.. svaki od njih koji "mrzi" u danom trenutku i prilici bi potegnuo na židova da može. ti to razdvajaš, a ja kažem (i za židove) u tom djelu svjeta je oko za oko i to treba promjeniti. Pa prije nekog vremena sam napisao da je njima potreban ozbiljan medijator a ne podrška.. i nemoj se praviti da hamas podržava 2% palestine.. zbilja je to već izlizana floskula...Jedno je mrziti Izrael a drugo je sudjelovati u terorističkim akcijama Hamasa — The Undertaker
nemoj se praviti da hamas podržava 2% palestine.. zbilja je to već izlizana floskula... — mali M
Ne radi se ovdje o klasičnom ratu gdje se, barem u teoriji, civili imaju gdje skloniti i kolateralne su žrtve. Ovdje govorimo o logoru za dva milijuna ljudi koji nemaju gdje pobjeći i koje čeka vjerovatni masakr — The Undertaker
Samo ih proturaketni sustav spašava od novog genocida — Krizy
nije i neće biti u mogućnosti napraviti genocid nad Izraelci — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.