Što su oni očekivali? Da će se prošetati ligom, a sve bez ijednog ozbiljnijeg pojačanja, dovlačenjem igrača bez ugovora? — db-izbjeglica
To su očekivali i neki ovdje na forumu — superhik
Prica se da je nakon Istre je došlo do sukoba
Tog Dajakua je dovela Mafija u Hajduk. Dobio je poziv Livaja i smirio se jel je htjeo udarit Dajakua.
Isto tako je dobio i Jakobušić. Livaja igra privatno utakmice na betonu sa prijateljima teljima i Jakobušić mu je rekao da to nije dobro jel se boji da nebi doslo do Ozlijede. Taj mafijaš drži kafić u Splitu i uhvatio je Jakobušića za vrat jer je napao Livaju.
Dolje se opasno zakuhali a to novinari tovarski kriju.
Leko ne voli Livaju, ali ga se ne može riješiti
5hReplyOptions — ZGBhoy
mi da smo 20% zarade uložili u pojačanja, prošetali bi se ligom, ne bi nas ni znoj probio — San Lorenzo
Doveli smo i mi vagon igrača, a igra jedino Vidović...ti tipovi dolje rade bez novca, dovode igrače koji su uglavnom bez ugovora ili će bez ugovora ostati u kratkom periodu...mi da smo 20% zarade uložili u pojačanja, prošetali bi se ligom, ne bi nas ni znoj probio...o važnosti prvog mjesta i nikad unosnije LP nagodinu ne treba više trošiti riječi, tako da se morala minimizirati svaka šansa da se prvenstvo kompromitira...tako da mi je ismijavanje iz njihovih pojačanja nebulozno kad pogledam u naše dvorište. — San Lorenzo
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.