• Ludovic IX
    8.7k
    ma kakvih 5.. iz HNL-a jedino su Orša i Livi prodani za 5+ a da su imali više od 25 godina..a oni ipak razina više
  • vjeko1701
    15.7k
    Kaj se tiče Livaje, vidjet će se...

A kaj se tiče nas i Osijeka, da odigrali smo očajnu utakmicu ali ne treba sad raditi famu da su oni odigrali neki spektakl. xG na utakmici je bio 0,85:3,24

Ovo je graf momentuma utakmice
    Screenshot-2023-09-17-at-19-41-16-NK-Osijek-vs-GNK-Dinamo-Zagreb-live-score-H2-H-and-lineups-Sofasco.png

Njihova dva gola su pala iz katastrofalne greške našeg stopera i udarac skoro iz mrtvog kuta kakav se zbija jednom u karijeri.

Mi smo promašili barem 2-3 velike prilike, čak i stopostotne šanse prije svog prvog gola. Veći posjed, više udaraca unutar i van okvira, više kornera. Više kreiranih i promašenih velikih šansi. Skoro duplo više paseva. Duplo više driblinga i dobivenih zračnih i prizemnih duela. Gotovo pa nema statističke kategorije po kojoj smo bili lošiji ili u egalu.
  • Mlađi referent
    12.9k
    Otkud kreću te priče o sukobima i Livaji? Neki članak ili
  • Blueshadow86
    3.4k
    Dobro jutro svima, a posebno Goričanima. :grimace: :victory: :snicker:
  • Efes Pilsen
    11.3k
    kao i uvijek od insajdera.. :wink:
  • Tom Hanks
    3.8k
    Ima priča da je poslije poraza od Istre plivaja ošamario Dolčeka i nogom udario Dajakua i otuda trzavice u ekipi
  • vjeko1701
    15.7k
    Dobro, ovo sad već ide prema tome da je obučen u terminatora ušao u svlačionicu i rekonstruirao scenu iz policijske postaje.
  • miro
    6.6k
    Za Dajakua ne znam, ali ovo za Dolčeka sam i ja čuo
  • Mali Zeus
    17.4k
    Sad je i Dolček u priči? Možda je išao lupiti Dolčeka pa slučajno udario Dajakua.
  • duksy
    354
    Kako je precizan zadnje vrijeme i to je vrlo lako moguće.
  • DrawTube
    7k
    Inače, HNL je nakon petine odigranog prvenstva već na skoro 30% posjete u odnosu na rekordnu 22/23

Dinamo u isto vrijeme nakon 22% odigranih domaćih tekmi na 29% prošlosezonske posjete.

Ovim tempom liga će do Božića preći gledanost valjda 10 prijašnjih sezona. Mislim da ljudi ne shvaćaju koliki je to uspon. Da se uz Pampas ove sezone otvorila i nova Kranjča mislim da bi pričali i o milijun gledatelja na razini sezone. I bez toga, ova sezona će imati valjda 50%+ veću posjetu od prosjeka otkad je lige 10
  • Facke
    6k
    Al sad realne. Da je Livaja stvarne nekoga osamaral ili tukel, pa to bi nasi novinari odavna objavili. Pa vidite kaj su sve pisali posle incidenta Livaje u Rijeke. Tak da, ak ima istine u tomu, nema sanse da neki novinar nebi objavil. Pa tulki bi pritisak napravili da bi Livaju skroz razjebali.

Edit:
    A i nebi bile prvi put da Livaja tuce suigrace.
  • Oluja
    5.4k

Ne bi jer ne zele kvariti "lijepu pricu"
  • db-izbjeglica
    17.7k
    Nisu meni tovari baš najjasniji... mislim, puno puta sam govorio da spadaju u jednu od naglupljih grupa ljudi na svijetu, al što je previše-previše je.

Što su oni očekivali? Da će se prošetati ligom, a sve bez ijednog ozbiljnijeg pojačanja, dovlačenjem igrača bez ugovora?
  • vjeko1701
    15.7k
    Što su oni očekivali? Da će se prošetati ligomdb-izbjeglica

Da
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.