• Klenx
    8k
    Ajmo pricekat i vidjet koliko smo ga stvarno platili. Po meni nekih 500-600 tisuca max s obzirom da je u zadnjoj godini ugovora. Sve ostalo kriminalno lose. Ma i ovak je lose posto smo ga mogli za dz dovest. Al ajde, Varazdin nam poklanja bodove i tako, fini su domacini... :rofl: :roll:NitkoBitan

I da je 100 000 eura plaćen, bespotrebno.
  • San Lorenzo
    20k

Mislim da se i Dario uhljebio, za njega se od ožujka nije ni čulo, kao nešto predlaže, ovi mu kao odbijaju i tako u krug.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Brajo moj, treba imati obraza prvo

Ja ne bi mogao minute tako
  • Georg Koch
    6.3k
    mali krug velikih ljudi hahahaha.dno dna
  • Jurki
    18.5k
    Jel objavljeno da smo potpisali Brodica? Da je posao gotov?
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Mi smo doveli kacavendu i stojkana jer ovi vjv misle da im treba jedna zdrava sezona pa ce imati koji gol i asist da bi ih mogli onda prodati za 10m ( zajedno )
  • sanjinlego
    4k
    Ako je od zime slobodan, napraviš predugovor i gotovo. A ne sada potpisivat, platiti i ostaviti u Varaždinu ..
  • CastAway1986
    3.5k
    Čemu ovolika negativa oko Brodica , ušao sjajno u sezonu sa 6 golova ne vidim da je u Dinamu koji je triput jača momčad netko toliko dao ! Jel Orsic isto proigrao u kasnijem periodu svoje karijere možda će i Brodić kod nas
  • Mihaljević
    13.3k
    Mi smo ove sezeone od transfera i bonusa Gvardiola , Majera , Šutala , Ivanušeca , Broza , Livija zaradili sigurno preko 50M... I mi dovodimo Brodića? Pa koga ćemo onda dovodit nagodinu ako prodamo npr samo Baturinu... Krstanovića?
  • NitkoBitan
    29.2k
    Ako je od zime slobodan, napraviš predugovor i gotovo. A ne sada potpisivat, platiti i ostaviti u Varaždinu ..sanjinlego

Tko zna kaj je tocno u pitanju, ajmo pricekat sluzbene informacije.
  • Klenx
    8k
    Daj me nemojte jebat da ste tako naivni i slijepi.

Međugorje modus operandi, preplati, uzmi proviziju i ćao.

Ako vam nije jasno, pogledajte imena:
    Čabraja
    Deni Jurić
    Duje Čop
    Mauro Perković
    Daniel Štefulj
    Stefan Milić

• Keyser Soze
    14.9k
    Znači, platili smo vjerojatno solidnu cifru za samo solidnog HNL igrača kojeg smo mogli dovest na zimu besplatno i ostavili smo ga na posudbi do zime, ovo je nova razina debilizma.

Ljudi moji, Kaneko, Bernauer, Brodić, Kulenović itd su igrači s kojima možete zaboravit Ligu prvaka, nas na životu drže još samo Mišić, Risto i Petko, kad ode Petković tad slijedi pravi pad pa čak i po gubljenju titule jer smjena nije napravljena nego smo se nakrcali prosječnim HNL igračima.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Kud ne ne zatvara ranije transfer rok, postojala bi mogucnost da ne dovodimo panjine

Jbt ionako imamo krcat roster naspram drugih, al ajmo daj jos prosjecnih igraca....

Boze daj mi snage...
  • diebalo77
    268
    Brodić očito bio zadnji što smo doveli
  • Crni86
    12.7k
    Perkovica nismo uzimali pod tatom i od kog je tocno Duje Cop kupljen? Lik doso ko slobodan igrac u klub… smiri se i pricekajmo sluzbeno kolka je cifra i prestani se ponavljat da je ovo modus operandi medugorja, shvatili smo kaj oces rec.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.