• hardek
    5.2k
    Pa po meni nije tako loše al to rezultat niskih očekivanja više nego kvalitetnih transfera. Halilovića sam gledao par puta u životu I to zadnji puta prije par godina al sjećam ga se kao solidnog igrača. Trebao nam je rotacijski igrač za sredinu i točno to bi on i trebao biti. Dolazi besplatno i daje širinu rotaciji na jako potrebnoj poziciji pa je palac gore. Što se napadaca tiče Pierrot>Kulenović>Mierez. Mierez vjerovatno je za dlaku bolji igrač od Kulenovića ali je skuplji za 4,5 milijuna. Kule za rotaciju, a uprava neka do sljedećeg roka nađe nekog po guštu trenera za pristojnu cifru. O Sosi neznamo ništa, ali opet besplatno i na poziciji koja djeluje jako slabo trenutno.

Po meni bolje i ovako nego da su doveli Panjereza za 5 milja samo da nekog dovedu. Mogu progutati ovo ali samo ako će se krenuti sa planskim i sistemskim radom da u sljedeća 2 roka znamo šta želimo, koga želimo i zašto želimo. Znam da se ovo vjerovatno neće desiti u Dinamu dok sam živ, al valja se nadati...
  • Ivdzo11
    8k
    Kad bi se Kule vratio, onda Barisic tamo na posudbu najbolja opcija :sweat:
  • peša
    74
    Daj me nemoj jebat, vraćaš Kulenovića s posudbe, Drmić zakucan na klupi i ne daješ mu šansu....
  • Ivanmtk
    1.6k
    Šta nam može donit Kulenović u ovom trenutku?
  • Revan
    87
    Jel se Kulenovic racuna u 3-4 igraca ili nam je to bonus?
  • Mlađi referent
    13.5k
    bilo kakve novce za Miereza jer ga jucer nisi vidio u nasoj razrusenoj obrani.Crni86

Oprosti, ja Kulena poštujem, čak se i slažem da je vrlo podcijenjen premda sam frustriran jer tražit 9 mjeseci napadača pa vratit njega je doslovno idiotizam i mogu slobodno reći parodija. Bit ću objektivniji prema njemu sutra kad prespavam.

No, Miereza ne da smo vidili, nego je djecu napravio našoj obrani. Oba gola su njegova.
  • flexXy
    3k
    Ne znam kaj se cudite, Sosa,Tibor i Kule su 3 igraca o kojima se pricalo. Ademi je taj 4., al cini se da nista od toga. Ocito da odlaze ili Drmic ili Emreli, inace mi nema smisla drzat 4 spice u kadru.
  • Crni86
    12.7k
    osim gola koji mu je poklonio Bosko, ja ga nisam vidio na terenu… a to mislim da moze i Kulenovis isporucit. Kako je kolega iznad napisao rade vratit Kulena i do zime dovest treneru nekoga po njegovom gustu za okej novce.
  • Crni86
    12.7k
    prema pozicijama u dosadanjim utakmicama prije bi reko da se Emrelija vidi na krilu.
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Jel sosa prica bar engleski? :lol:
  • NitkoBitan
    29.2k
    Navodno je Macabiju problem kaj nema zamjenu u spici. Mogli smo uzet crnju pa im poslat Kuleta na posudbu dok se na snadu :sweat:
  • peša
    74
    Ne znam, nadam se i dalje Pierrot, poštovanje kulenu ali nije za dinamo
  • Ivdzo11
    8k
    Vratio se Kulenovic potvrdeno iz par izvora.... Nista od Pierrota
  • CastAway1986
    3.5k
    jedini si ti smiješan, normalno da je bolje da sad dovedemo pojačanja i da se uigraju za idući pokušaj ulaska u Ligu prvaka
  • sanjinlego
    4k
    Danas napisao, sada se i dokazalo. Što će nama tamo neki Pierrot koji može zabiti 20+ golova, kada mi imamo našeg Kulenovića kojeg do prije nekoliko dana nije htio niti jedan klub?

10 igrača, niti jedan pravi - kapitalac. Uživajmo!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.