• dumitrumitu
    1.5k
    pristajem na okladu.
  • Žan
    661
    Sve mi je jasno i sve cu shvatit ali Jankovica poklonit, nikada mi nece bit jasno.
  • NitkoBitan
    29.2k
    Alo ljudi, podhitno treba prestat omalovazavanje Kulenovica!

Miereza smo mogli dobit za 4-5 milja. Sezona 22/23 prosjek po odigranoj utakmici 75 minuta. 12 golova i 3 asistencije.

Kulenovica za dzabe vratimo sa posudbe. Sezona 22/23 prosjek 71 minuta po odigranoj utakmici. 9 golova i 6 asistencija.

Da je Mierez igrao u Loksi a Kule u Osijeku...
  • Captain America
    20.4k
    Treba raditi do 8.9., hnl je svejedno jači nego Europa do zime.San Lorenzo

Baš kako sam i rekao danas. Mi smo jučer visili protiv ekipe kojoj su raspali Rudeš i Istra dali 3 i 4 gola i Loxa uzela bod bez Stojkovića i Kačavende. Nama HNL opako visi s ovakvim užasnim rosterom kolko god neki to odbijali prihvatit. U 4 dana se sigurno može naći bolji napadač od Mr. 0 golova.
  • Droljo
    18.7k
    Nisi dočekao tamnoputog crnca?PlavaSlavonija86d

Ni blizu. Ali ima još nade
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    @sanjinlego @dumitrumitu @mm8@CastAway1986

Da se dovelo Messija, Kovacica i Gvardiola ili bilo koga drugoga, vama ne bi pasalo...
  • Georg Koch
    6.3k
    gluposti pises majstore
  • San Lorenzo
    20k
    Vratio bih i Jankovića ako ima šanse, za krilo sasvim ok, onaj eksperiment s Baturinom je bio užasan jučer...Jakir je spominjao i golmana, nije ni to bezveze, Neva je sukrivac za 3/6 golova koje amo primili od Sparte i Osijeka.
  • Žan
    661
    Slazem se vec po tko zna koji put s tobom, dovest golmana pod hitno Matevz Vidovsek ili Labrovic bi bili pun pogodak.
  • dd29
    765

Misliš protiv ekipe koja je do jučer pobijedila sve utakmice na svom stadionu, uključujući i europske protiv mađara i turaka?
    Dinamo ni s livakovićem, oršićem, ademijem, ivanušecom i ostalima nije dobro prolazio u osijeku, od zadnjih 9 utakmica tamo samo jedna pobjeda
    Ovo jučer je veličanstven preokret i prekretnica sezone
  • cron1ck
    1.8k
    Sosa i službeno predstavljen
  • Crni86
    12.8k
    Javlja plavi agent da se Kulen vratio, tako da je to to ocito od napdaca. Sigurno bolje vratit Kulenovica nego nemat nikog ili davat bilo kakve novce za Miereza jer ga jucer nisi vidio u nasoj razrusenoj obrani.
  • NB86
    16.9k

Mislim da je gabi vidovic predoređen za to lijevo krilo
  • peša
    74
    o boze bogati
  • Žan
    661
    Ja ne mogu vjerovat da mi od pocetka prijelaznog roka trazimo napadaca i na kraju cijele price vratimo igraca kojeg smo prije 10 dana posudili, ovo je u rangu mućki.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.