• hardek
    5.2k

Imam filing da Romano ne griješi ovaj put
  • marcio amoroso
    43.5k

Ne trebaš se stresati niti refreshati portale. Pojačanja nakon ispadanja neće doći sigurno.
    Naglasak će biti na unutarnjim rezervama.
  • nwankwo646
    646
    10 dana do kraja roka, trojica očito odlaze, nemamo LP, šanse da ovi sad dovedu pojačanje (pa i polupojačanje) su nikakve, zanimljiva vrimena nas čekaju.
  • marcio amoroso
    43.5k
    10 dana do kraja roka,nwankwo646

20.
  • Patak
    3.5k
    Ako u tih 20 dana dovedu 2x loxiće bit će dobro. Drugo ništa više ne očekujem.
  • Orc123
    12.6k
    Ja ocekujem def. Veznog i napadaca!
  • OsamŠest
    5.8k

Bit će, bit će :smile:
  • Juznjak
    4.3k

Veseli vidjeti da postoje ljudi koji ovako optimistično gledaju. Svaka čast, zavidim ti!
  • Jaro
    10.5k
    pa ocito je da treba 2 stopera, jer jedini kojem trener vjeruje odlazi...
  • Orc123
    12.6k
    Ma nemam ja nista protiv loxina dvojca, dapace mislim da je Stojke odlican potencijal ali....pa dajte rijesite deficitarne pozicije! Ako znas da nemas zamjenu za Petka u europi, da nemas zamjenu za Miska u sredini pa dajte se primite toga posla vec jednom, krajnje je vrijeme! Stoper? Tu bi nam trebao neki prekaljeni igrac kao sto je bio KTC! Neki free agent sa malo jacom placom...na 2 godine! Dok ne stasaju nasi mladci....ili dok se ne vidi sto mozemo ocekivati od Boska i Maxima!
  • Droljo
    18.7k
    Ako znas da nemas zamjenu za Petka u europiOrc123

A šta će ti zamjena kad dinamo očigledno nema pravo izmjena do 85. minute i onda ima samo jednu...
    To se da pokriti iz unutarnjih rezervi
  • nwankwo646
    646
    duplo više, to će njima sigurno biti dovoljno :smile:
  • Orc123
    12.6k

Frende tim tempom ili ce Petko izvuci debčji kraj ili Dinamo ..sredine nema. Emreli je Petko za siromasne! On nije napadac koji ce istrpiti duel, dobiti duel u zraku.....bumo vidli...loxici vjerojatno dolaze ali oni ne rjesavaju probleme koje imamo, oni su zalaganje za
    buducnost! Nedaj Boze da se Misic ozlijedi i mi tu nemamo igraca!
    Edit: novine opet Miku ocjenjuju jedinim od najgorih na terenu a stvarnost je dijametralno suprotna!
    Ocito sve s namjerom da se pojacanja koja su dovedena degradiraju i obezvrijediju!
  • Ali
    2.7k

Tu bi nam trebao neki prekaljeni igrac kao sto je bio KTC! Neki free agent sa malo jacom placom...na 2 godine!

Dilaver? Hm, da njega smo poklonili konkurentu za naslov u hnl , da nije žalosno bilo bi smiješno
  • db-izbjeglica
    17.9k
    vidim da je i šimić potvrdio da je šutalo jako blizu odlaska u ajax...

sad me zanima...tko će igrati stopera protiv sparte?

u dosadašnjem dijelu sezone stopera je glumio ristovski.

bišćan u rosteru ima:

bernauera - kojem očito ne vjeruje
    perića - koji je po svemu sudeći otpisan od strane bišćana
    boška šutala - za kojeg ne znamo jel uopće spreman za povratak na terene
    perkovića - koji je po svemu sudeći otpisan od strane bišćana
    juniori

dilaver - poklonjen rijeci
    KTC - istekao ugovor i nije produžen

:ok:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.