• Dino
    3.1k
    Ak si uspjesno napisao ovaj post onda ne vjerujem da si pretjerano pijan. Cekamo te za sat-dva. :grin:
  • NitkoBitan
    22k
    Ak si uspjesno napisao ovaj post onda ne vjerujem da si pretjerano pijan.Dino

Shalla je prekucao igricu, to nisu bile pravopisne greske nego desifriranje tekstova :sweat:
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    Jos uvijek imam snafe napisati 3 rijeci. Zonasi moji dragi . Ž svi
  • Dino
    3.1k

Jean-Francois Champollion je manje posla imao s desifriranjem hijeroglifa.

Sad je već bolje :cool:
  • doubletrouble
    1.3k
    Vidim da je tekst Nekog tipa jako zasmetao sudionike Dinamove teme na Snet-u, ocito je da nismo na istoj valnoj duljini
  • Krizy
    50.4k
    Sportnet komentari = Facebook komentari = Index komentari
  • Neki tip
    21.3k

Evo baš otišao bacit pogled. Meni je zapravo nevjerojatno koliko ljudi ne uspijeva pročitati jednostavan tekst s razumijevanjem. Ne sad samo moj, bilo koji.

Odjednom su u mom postu "svi drugi" koji ne misle kao ja debili, a Zona je prolupala i opravdava nasilje.

Čak i kad ti se učini da zahvaćaš relativno usku skupinu glupana koji naprosto previše gadosti piše, ponadaš se mogućnosti da se zapravo radi o botovima pa se potpuno izlišno i smiješno nerviraš, javi se više nego dovoljan broj naoko normalnih koji ti svojim reakcijama i samoprepoznavanjem potvrde da je post imao smisla.

Kako su se oni koji, zamisli ti moralne veličine, osuđuju nasilje, wow, prepoznali u tom mom postu, samo si oni mogu odgovoriti.

A ja izabirem vjerovati da ne znaju dobro čitati, jer alternativa bi bilo puno strašnija - da adresiranih iz mog teksta ima više nego što sam mislio.
  • Jaro
    8.7k
    a gle, postoje razlozi zasto je dosta nas u odredjenom trenutku napustila snet. I ne, nije samo moderatura bila razlog...
  • xavier
    12.1k
    Snet je nekad bio sjajan forum. Prvenstveno onaj nenogometni dio. Nogometni je isto bio dobar, ali to, za razliku od Zone, nije bio forum jednog kluba i izrazito je teško bilo održavati "mir". Nitko od nas nije potpuno objekativan i uvijek nam se čini da smo "mi" u pravu, a "oni drugi" nisu.

I onda se dogodila Zona i dinamovi forumaši su većinom prešli ovdje, a tamo je s vremenom naše mjesto zauzela neka nova ekipa koja je imala malo drugačije prioritete...transferi, kupnje, prodaje...a navijački dio im nije toliko zanimljiv, da ne kažem da im je višak...
  • deda
    34.5k
    Svatko tko u tekstu Nekog tipa vidi opravdavanje nasilja je zreo za psihijatrijsko liječenje. On baš proziva te ljude koji su skloni linču i vanzakonskom maltretiranju. A ti koji se u tekstu prepoznaju jesu upravo ti ljudi.
  • Bosna86
    11.9k
    Uklonjena momentalno
  • Bosna86
    11.9k
    2y6zg2hvf5pggxwk.png

Show program
  • Mlađi referent
    12.4k
    Fascinira koliko se malom ćovijeku gadi vladavina prava. U principu, priznaje se samo batina i uzimanje pravde u svoje ruke.

Zamisli ti te strahote, da 105 ljudi dobije pošteno suđenje i ljudska prava dok se nalazi u zatvorima i pritvorima. A zamislite samo da ne budu osuđeni za nešto kaj nisu učinili, kakva bi to tek tragedija bila?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.