• LM1995
    2.3k

"Ma, to su bile priče, više ovako... Ne znam bih li se svojim godinama uklopio u politiku kluba, Hajduk je krenuo drugim putem. I to je u redu. A i meni je ovdje odlično. Igramo standardno, već sam u Astani kao kući, osvajam trofeje, igram u Europi tako da se ne mogu požaliti."
  • Ali
    2.7k
    A kad im se kaže da su Titovi, onda se ljute.. ovako se u za njih zlatno doba "demokratski" birao predsjednik :lol:
    A to najbolje zna slobodanka...

thgpwjerjo70j7a8.jpg
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Brbela i Luksa su ionako mimo kodeksa i natjecaja. Nikakih problema dolje nema.
  • superhik
    12.9k
    Dan još malo traje pa je gospodin ubrzao odnijeti titulu shit of the day.
    Molim da uđe u arhivu za kraj sezone.0h53qyfuph9ip2p4.jpg
  • Captain America
    20.4k
    Faca na slici taman nakon što se isro.
  • San Lorenzo
    24.5k
    Zaslužili smo svaki shit of the day koji će se na nas baciti sljedećih dana...ovako juniorske ekipe na revijalnim turnirima ne gube utakmice.
  • db-izbjeglica
    22.3k
    A kad im se kaže da su Titovi, onda se ljute.. ovako se u za njih zlatno doba "demokratski" birao predsjednik :lol:
    A to najbolje zna slobodanka...
    — Ali

najbolje od svega...livaja uopće nije najbolji igrač u HNL-u., najbolji strijelac, najbolji napadač, najbolji ofanzivac... vrlo vjerojatno.

međutim, u HNL-u trenutno postoji samo jedan igrač koji može igrati u ponajboljim klubovima liga petice, a on se zove - josip šutalo!

bez ikakve konkurencije najveća kvaliteta i klasa u trenutnom HNL-u.
  • BigZ
    755
    u HNL-u trenutno postoji samo jedan igrač koji može igrati u ponajboljim klubovima liga petice, a on se zove - josip šutalo! — db-izbjeglica
    Slazem se, jedini koji moze igrati u ponajboljim klubovima lige 5

bez ikakve konkurencije najveća kvaliteta i klasa u trenutnom HNL-u. — db-izbjeglica
    Nadodao bih jedino Misica (cisto radi usporedbe kvalitete i klase s Livajom, ne Sutalom i ligom petice)
  • Captain America
    20.4k
    https://www.youtube.com/live/hNMgWywRFWo?feature=share

"Ja sam privatno navijač Dinama i to svi znaju!"~medvjedić (17:55)
  • Laugreano
    6.1k
    Ljigavi Lesički

"Dobra je to bila pregovaračka opcija, samo je pitanje koji su bili aduti Dinama za takav način pregovora jer to baš i nije uobičajeno za igrača koji je ušao u posljednju godinu ugovora. Kako bilo, Mihajličenko je na vrijeme potpisao i registriran je za Dinamo te ima pravo nastupa već u večerašnjoj utakmici s Astanom.

Što se ostalih imena tiče, Švicarac Frey još uvijek je aktualan ali tu je i dalje Uprava kluba jako oprezna, ponajviše zbog naknada u tom poslu. Hajdemo reći da je previše onih koji si daju za pravo da su sudjelovali u potencijalnom transferu te žele svoj dio kolača, a u Maksimiru jako paze na to. Uostalom, još uvijek nisu uvjereni da je Frey prevaga u europskim utakmicama..."
  • Rex Ramae
    4.3k
    Hajdemo reći da je previše onih koji si daju za pravo da su sudjelovali u potencijalnom transferu te žele svoj dio kolača, a u Maksimiru jako paze na to. — Laugreano

Ovo volim pročitati/čuti, što manje dati strvinarima.
  • bbb medimurje
    5.3k
    Naime, u tijeku su završni pregovori oko transfera Lokomotivinih dragulja Kačavende i Stojkovića u redove Modrih, a Dinamovi glavni menadžeri, odnosno ljudi na čelu sportske politike, a to je prije svih Dario Šimić, u tome ne samo da ne sudjeluju, kako čujem, nego i ne znaju da se održavaju.

Pregovore sa šefom Lokosa Božidarom Šikićem glavom i bradom vodi predsjednica Uprave Vlatka Peras, a kako trenutačno stvari stoje, čini se da neće biti kupovine u paketu.

Bočkaj se vraća u Osijek?
    Naime, tek jedan od dvojice Lokomotivinih mladih igrača u fokusu je čelnika hrvatskog prvaka. Još uvijek se ne zna tko je zapravo glavna meta, ali nekako mi se čini da je to ipak Stojković. U sljedećih nekoliko dana mogao bi se realizirati jedan transfer, a do kraja prijelaznog roka možda i drugi.

Slična je situacija i s mogućim povratkom Bočkaja u Osijek, ni tu glavnu riječ ne vode Šimić i njegovi ljudi iz sportskog sektora, nego šefovi s viših instanci, odnosno najbliži suradnici predsjednice Uprave, koja ne stigne sve sama pa uskaču i najpovjerljiviji pobočnici, a to očito nisu glavni menadžeri.

Ivica Medo

E moj medvjede, dinamo razbije astanu i odmah ti kreces na rusenje atmosfere
  • Crusades
    26.1k
    Izgubi se u šumi smrade medvjeđi
  • Keyser Soze
    21.3k
    Kad pročitam ovo međedovo "kako čujem" proljev dobijem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.