• LM1995
    2.1k

"Ma, to su bile priče, više ovako... Ne znam bih li se svojim godinama uklopio u politiku kluba, Hajduk je krenuo drugim putem. I to je u redu. A i meni je ovdje odlično. Igramo standardno, već sam u Astani kao kući, osvajam trofeje, igram u Europi tako da se ne mogu požaliti."
  • Ali
    2.6k
    A kad im se kaže da su Titovi, onda se ljute.. ovako se u za njih zlatno doba "demokratski" birao predsjednik :lol:
    A to najbolje zna slobodanka...

thgpwjerjo70j7a8.jpg
  • Efes Pilsen
    11k
    Brbela i Luksa su ionako mimo kodeksa i natjecaja. Nikakih problema dolje nema.
  • superhik
    12k
    Dan još malo traje pa je gospodin ubrzao odnijeti titulu shit of the day.
    Molim da uđe u arhivu za kraj sezone.0h53qyfuph9ip2p4.jpg
  • Captain America
    20k
    Faca na slici taman nakon što se isro.
  • San Lorenzo
    19.3k
    Zaslužili smo svaki shit of the day koji će se na nas baciti sljedećih dana...ovako juniorske ekipe na revijalnim turnirima ne gube utakmice.
  • db-izbjeglica
    17.5k
    A kad im se kaže da su Titovi, onda se ljute.. ovako se u za njih zlatno doba "demokratski" birao predsjednik :lol:
    A to najbolje zna slobodanka...
    Ali

najbolje od svega...livaja uopće nije najbolji igrač u HNL-u., najbolji strijelac, najbolji napadač, najbolji ofanzivac... vrlo vjerojatno.

međutim, u HNL-u trenutno postoji samo jedan igrač koji može igrati u ponajboljim klubovima liga petice, a on se zove - josip šutalo!

bez ikakve konkurencije najveća kvaliteta i klasa u trenutnom HNL-u.
  • BigZ
    625
    u HNL-u trenutno postoji samo jedan igrač koji može igrati u ponajboljim klubovima liga petice, a on se zove - josip šutalo!db-izbjeglica
    Slazem se, jedini koji moze igrati u ponajboljim klubovima lige 5

bez ikakve konkurencije najveća kvaliteta i klasa u trenutnom HNL-u.db-izbjeglica
    Nadodao bih jedino Misica (cisto radi usporedbe kvalitete i klase s Livajom, ne Sutalom i ligom petice)
  • Captain America
    20k
    https://www.youtube.com/live/hNMgWywRFWo?feature=share

"Ja sam privatno navijač Dinama i to svi znaju!"~medvjedić (17:55)
  • Laugreano
    4k
    Ljigavi Lesički

"Dobra je to bila pregovaračka opcija, samo je pitanje koji su bili aduti Dinama za takav način pregovora jer to baš i nije uobičajeno za igrača koji je ušao u posljednju godinu ugovora. Kako bilo, Mihajličenko je na vrijeme potpisao i registriran je za Dinamo te ima pravo nastupa već u večerašnjoj utakmici s Astanom.

Što se ostalih imena tiče, Švicarac Frey još uvijek je aktualan ali tu je i dalje Uprava kluba jako oprezna, ponajviše zbog naknada u tom poslu. Hajdemo reći da je previše onih koji si daju za pravo da su sudjelovali u potencijalnom transferu te žele svoj dio kolača, a u Maksimiru jako paze na to. Uostalom, još uvijek nisu uvjereni da je Frey prevaga u europskim utakmicama..."
  • Rex Ramae
    3.1k
    Hajdemo reći da je previše onih koji si daju za pravo da su sudjelovali u potencijalnom transferu te žele svoj dio kolača, a u Maksimiru jako paze na to.Laugreano

Ovo volim pročitati/čuti, što manje dati strvinarima.
  • bbb medimurje
    4k
    Naime, u tijeku su završni pregovori oko transfera Lokomotivinih dragulja Kačavende i Stojkovića u redove Modrih, a Dinamovi glavni menadžeri, odnosno ljudi na čelu sportske politike, a to je prije svih Dario Šimić, u tome ne samo da ne sudjeluju, kako čujem, nego i ne znaju da se održavaju.

Pregovore sa šefom Lokosa Božidarom Šikićem glavom i bradom vodi predsjednica Uprave Vlatka Peras, a kako trenutačno stvari stoje, čini se da neće biti kupovine u paketu.

Bočkaj se vraća u Osijek?
    Naime, tek jedan od dvojice Lokomotivinih mladih igrača u fokusu je čelnika hrvatskog prvaka. Još uvijek se ne zna tko je zapravo glavna meta, ali nekako mi se čini da je to ipak Stojković. U sljedećih nekoliko dana mogao bi se realizirati jedan transfer, a do kraja prijelaznog roka možda i drugi.

Slična je situacija i s mogućim povratkom Bočkaja u Osijek, ni tu glavnu riječ ne vode Šimić i njegovi ljudi iz sportskog sektora, nego šefovi s viših instanci, odnosno najbliži suradnici predsjednice Uprave, koja ne stigne sve sama pa uskaču i najpovjerljiviji pobočnici, a to očito nisu glavni menadžeri.

Ivica Medo

E moj medvjede, dinamo razbije astanu i odmah ti kreces na rusenje atmosfere
  • Crusades
    16k
    Izgubi se u šumi smrade medvjeđi
  • Keyser Soze
    13.4k
    Kad pročitam ovo međedovo "kako čujem" proljev dobijem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.