• xavier
    12.1k

A to je jasna stvar. I to je dio kalkulacije cijene. Želim li i dalje takav odnos. I s naše i s njihove strane.

No stvar je u tome da smo im i u prošlosti slali "kamione" igrača, ali to nije spriječilo da platimo ogromnu odštetu za Nevistića. Zato njima i nije jasno u čemu je problem jer iz njihove perspektive ta suradnja ide na način "vi nama besplatno sve koji vam nisu u prvom planu, a mi vamo skupo prodamo one koje vi želite".

Naravno da to nema smisla. Ili ćemo surađivati ili ćemo se voditi isključivo tržišnim principima i slati viškove negdje drugdje.
  • Droljo
    16.6k
    Nebumo mi imali viškova baš kao prije...
  • deda
    37.4k
    Problem je sto Miško treba pare odmah. Da je osigurao budzet vjerujem da bi Frigan već bio kod nas.
  • Infinity
    18.6k
    Kako? Juniori ce nam biti u startu top zvijezde ili ociti flopovi, a ovi koje dovedemo ce bas svi biti dobri?

I dalje cemo imati juniore koji imaju potencijal i koje ce se cekati par sezona, a onda ce medju njima i dalje biti igraca za Rijeku. Isto tako ce biti promasenih igraca medju kojima ce isto tako biti igraca za Rijeku.

Kvaka je u tome da u Rijeku idu igraci poput Jankovica i Marina, igraci koje bi svatko potpisao i pruzio priliku da se dokazu i zaigraju u Dinamu. Mozda ce biti manje onih koji sutra zavrse u drugoj ligi.
  • Droljo
    16.6k
    Mislio sam da se nebu dovodilo toliko igrača kao prije. Nebumo mi imali 50-60 igrača na ugovoru kao do sad...
  • Infinity
    18.6k
    Vjerojatno necemo, ali cemo imati 40. Igraci koji su isli u Rijeku svakako u Dinamu nisu bili 55. ili 59. opcija, nego 30. ili 33.
  • vjeko1701
    15.6k
    Stvar je u tome da se nama ne mjenja puno toga. Takvi igrači ako žele ostati u HNL-u, od top klubova mogu samo u Rijeku. Osijek baš ne pokazuje neke znakove mogućih odnosa a o Hajduku ne treba ni pričati. Istra s Bjelanovićem je ipak naklonjenija Splitu a ostali? Gorica plaća puno premalo, Slaven također a još k tome je Koprivnica mali grad. Rudeš ne treba ni spominjati i pitanje je koliko će uopće biti u eliti. Ostaje Varaždin (vidi Slaven i Gorica)
  • Eduardo
    24.4k
    Rijeka, novi dresovi. acstlwbmdmri3gpt.jpg
    tf92hh7acexlpphk.jpg
  • Zagi
    9.9k
    Ja bih na tu tremu samo rekao da je prošla polusezona pokazala da je solidan trener i 3 igrača Dinama dovoljno da 8. momčad prvenstva postane top 4.
    Gorica već ima solidnog trenera.
  • Nolifer
    11.3k
    Nisu loši, a imaju i kragnu. Jedino su sponzora mogli malo bolje uklopiti.
  • NORTE
    16.1k
    Prvih 11 igrača Hajduka iz Splita u superkupu nisu rođeni u Dalmaciji.

Nastupili u zelenim dresovima i izgubili utakmicu za trofej.

Ako izgube i u petak to su im potencijalni problemi, jer mogli bi kiksat i protiv Rijeke i na krcatom Pampasu.
  • db-izbjeglica
    17.7k
    tuđi čovik nikad neće znati... :lol:
  • Klenx
    7.9k
    U petak je strašno bitna tekma, X se može pregrmiti, poraz nikako.

Ako ih dobijemo nadovezujući se na osvojeni superkup to bi kod njih opet moglo potaknuti poremećaje i nervozu.
  • plavi67
    924
    Kakav x, kakav poraz, gaziiii!!
  • Jaro
    10.3k
    kakav jbn X sad?
    Pa kaj nismo neprikosnoveni, miljama od konkurencije i slicno a zazivamo X doma?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.