• Droljo
    11.2k
    Velika je razlika zagreba i manjih sredina. Tu kod mene je laganini skroz. Bez nervoze, muzikica, prozor dole, ruka van i polako išao na posao ili po kruh. A u zg ste nervozni u pm. Ak nisam na žuto krenuo truba jebiga. Nismo svi navikli na to, ja se volim vući ko proljev ako ne žurim nikud.
  • db-izbjeglica
    16.3k
    mene u prometu fascinira opčinjenost ljudi vožnjom u lijevoj traci.
    ono, nema gužve, vozi se istom brzinom kao čovjek u desnoj traci i boli njih briga, čak i na autocesti to primjećujem u razmjerima pandemije.

neki dan je gospođa napravila kolonu na radničkoj jer se tako vozila u lijevoj traci pored kamiona.
  • The Undertaker
    6.5k
    To pravilo vožnje desnom stranom ne vrijedi u gradu.
  • Droljo
    11.2k

Ja sam često na autoputu i uvijek lijevo te se maknem kad ide netko brži. Nema šanse da trgam auto po onim kolotrazima što kamioni naprave.
  • The Undertaker
    6.5k
    Možeš ti voziti ali to je prekršaj. A prilično sam siguran da ne vidiš svaki put na vrijeme da ti se približava brži auto.
  • Droljo
    11.2k
    Ja vozim oko 140 i da ti budem iskren baš i nema puno bržih. A što se retrovizora tiče samo to i gledaš na autoputu. Da ga i ne vidim i on je u prekršaju jer ja vozim maksimalnom dozvoljenom brzinom i malo prek
  • deda
    34.5k
    Droljo, vozimo isto :up:
  • The Undertaker
    6.5k
    Naravno, oba ste u prekršaju (osim u Njemačkoj) ali je vozački maknuti se na vrijeme i propustiti bržeg. A i sigurnije ti je voziti desnom stranom.
  • db-izbjeglica
    16.3k
    To pravilo vožnje desnom stranom ne vrijedi u gradu.The Undertaker

vrijedi ako ometaš vozila iza sebe!
  • Panker1312
    158

ma je da, al mi nije jasno…neko zdravo razmisljanje mi nalaze ak se mislim trkeljat po slavonskoj 45 km/h maknem se u desnu traku, ne vidim smisao voznje tom brzinom po lijevoj odnosno u gradu se ponasam ko i na autocest kaj se “pravila” tice..

ista je stvar sa bagrom kaj se po neoznacenin rotorima vrti s vanjske strane..naravno da tu funkcionira pravilo desne strane i ak ja trebam na drugom izlazu van, a majstor odluci ic na treci i ja ga puknem, pred zakonom sam kriv, al opet idem na zdravi razum…ak idem na treci izlaz van idem iznutra pa se prestrojim, zkj ugrozavat sebe i druge samo zato kaj si tehnicki ti u pravu
  • The Undertaker
    6.5k
    Ne. Možda žena ide lijevo na sljedećem križanju. Zato je možeš "preteći " s desne strane. Jedino što je "vozački" da ne voziš ispod ograničenja ali danas stvarno svatko vozi pa nije čudno da ljudi ne znaju, ne vide, pod lijekovima su itd...
  • Rex Ramae
    2.9k
    Pretpostavljam da koristiš chatGPT premium ili kako se zove već
    Kolika je razlika izmedu GPT 3.5 i GPT 4
    Imamo Dinamo

Free verziju koristim trenutno al uskoro ćemo se prebaciti kao tim na premium pa ti javim dojmove.
  • The Undertaker
    6.5k
    Ljudi ne znaju. Ako godišnje pređeš par tisuća kilometara, jasno da ne znaš i nemaš rutinu. Meni je to sasvim normalno. Nekad popizdiš kad ti se žuri ili kad vidim da je netko zaspao na semaforu jer gleda u mobitel ali generalno je pristup samo lagano i opušteno.
  • db-izbjeglica
    16.3k
    ako skrećeš lijevo, prestrojiš se par stotina metara prije, ne par kilomatera prije.
    popneš se na slavonsku u sesvetama, trebaš skrenuti lijevo na jarunu i cijelim putem se voziš 50 km/h u lijevoj traci i to je normalno?
  • The Undertaker
    6.5k
    Nije normalno ako znaš grad i voziš napamet. Ako ne znaš, onda se prestrojiš odmah jer ne znaš što te čeka. Pogotovo ljudima koji nisu iz Zagreba. Kad neki vozač početnik dođe iz npr. Koprivnice u Zagreb, njemu je vožnja u Zg totalni kaos.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.