Tomislav Tomašević (Možemo) je na izborima dobio 2/3 glasova to jest rekordnih 65,25 posto glasova. — Maksim Maksimirski
U tom smjeru ide naše društvo i ne vidim neku mogućnost da se smjer preokrene u bližoj budućnosti. — Maksim Maksimirski
Znaci sad su samo drugarska platforma saveza komunista hrvatske koja voli tita i jugoslaviju, ali i sve ostale vrste i podvrste staničnih organizama koje tito i jugoslavija nisu voljeli. Baš su simpa :cool:Pa nisu više zelena platforma jer su ih zeleni napustili prije par dana.
Možda sam glup, možda sam pretjerano sumnjičav, možda nemam pojma... ali meni je cijela ta priča oko klimatskih promjena na koje čovjek značajno utječe poprilično nategnuta, a teza da se na to može utjecati i nekošnjom trave između traka na slavonskoj aveniji je frapantna, jel moguće da to netko popuši za ozbiljno? — db-izbjeglica
što je s nestajanjem vrsta i utjecajem čovjeka na isto? Sječa šuma, krčenje Amazone itd.? Glupo je da to bude desničari - ljevičari priča. — Mali Zeus
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.