Bruh
Captain America
Tomislav Tomašević (Možemo) je na izborima dobio 2/3 glasova to jest rekordnih 65,25 posto glasova. — Maksim Maksimirski
U tom smjeru ide naše društvo i ne vidim neku mogućnost da se smjer preokrene u bližoj budućnosti. — Maksim Maksimirski
Patak
Stihl
Znaci sad su samo drugarska platforma saveza komunista hrvatske koja voli tita i jugoslaviju, ali i sve ostale vrste i podvrste staničnih organizama koje tito i jugoslavija nisu voljeli. Baš su simpa :cool:Pa nisu više zelena platforma jer su ih zeleni napustili prije par dana.
db-izbjeglica
ZGBhoy
Mali Zeus
Možda sam glup, možda sam pretjerano sumnjičav, možda nemam pojma... ali meni je cijela ta priča oko klimatskih promjena na koje čovjek značajno utječe poprilično nategnuta, a teza da se na to može utjecati i nekošnjom trave između traka na slavonskoj aveniji je frapantna, jel moguće da to netko popuši za ozbiljno? — db-izbjeglica
Bruh
db-izbjeglica
što je s nestajanjem vrsta i utjecajem čovjeka na isto? Sječa šuma, krčenje Amazone itd.? Glupo je da to bude desničari - ljevičari priča. — Mali Zeus
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.