• Nolifer
    11.9k

Da šteta, mislio sam da ima nekih ''naših'' koji se mogu suprotstavit, očito nema nažalost.
    Vidio sam da je to bilo, katastrofa i onda bi oni nešto mjenjali za dobrobit svih nas, ma bi ki labudovu...
  • Mali Zeus
    18.8k
    Živjela kulturna revolucija, dolje pluralizam mišljenja!

Tko to nama nudi, tko to nama nudi demokratiju!?
  • Stihl
    3.1k
    Kad mi nekaj potpisu klasic i goldstein, a rada blagoslovi...onda sam siguran da je to tó, nema dalje! Sramota s čime se oni bave. Pazi, kad ti je vrhunac politicke karijere mjenjanje imena ulica, ja sam uvjeren da se rada sad smije i misli si gle kako glupe Hrvate jebem u mozak, u glavnom gradu im mjenjam nazive ulica kak mi odgovara, ko jebe njihovu povijest...
    Baš me zanima u koje nazive ce promjenit tih 10 ulica?
  • Mali Zeus
    18.8k
    Hvala Bogu, narodnih heroja ima napretek.
  • Stihl
    3.1k
    Da, Bogu Hvala na njima...bez tih izmišljenih mučenika, Hrvatske i Zagreba nebi bilo.
  • Mali Zeus
    18.8k
    Iako ajd nemrem reći, ipak su pretvorili Staru Vlašku u pješačku zonu i obojali žardinjere, tak da nije da nisu ništa napravili. :strong:
  • Stihl
    3.1k
    Bome...zaslužili su titulu narodnih heroja, na idućim kresovima će im bit uručene medalje i pohvale SKH za iznimnu požrtvovnost i rezultate.
  • Fanboy
    3k
    Jel imate tople vode od petka ? Vidim da još nije saniran kaos sa puknućem cijevi.
  • Bruh
    1.1k
    to ti je zapravo zdravstvena politika grada... Dobro dođe ladan tuš vruće nije zdravo
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Tomislav Tomašević (Možemo) je na izborima dobio 2/3 glasova to jest rekordnih 65,25 posto glasova. To je volja građana grada Zagreba sviđalo se to nama ili ne. U tom smjeru ide naše društvo i ne vidim neku mogućnost da se smjer preokrene u bližoj budućnosti. Priviknimo se na novu normalnost sviđala se ona nama ili ne.

bencic-povorka-homoseksualaca.jpg
  • Patak
    3.5k
    Neću se nikad priviknuti na "novu normalnost". Niti ću ikad prihvatiti apatiju i bezvoljnost da je to sad tak i da se ne mogu stvari promijeniti.
  • superhik
    12k
    Priviknimo se na novu normalnostMaksim Maksimirski

Po toj logici nikad ne bi dolazilo do smjena vlasti, a izbore je trebao dobiti Bandićev zamjenik
  • Mlađi referent
    13.5k
    ne vidim neku mogućnost da se smjer preokrene u bližoj budućnosti. Priviknimo se na novu normalnost sviđala se ona nama ili ne.Maksim Maksimirski

Ciklički je to, buju došla vremena kad će konzervativizam opet bit u modi
  • Neki tip
    21.3k
    Prije par godina sam na jednoj konf pričao s kolegom s Islanda.

Našli usred Finske vino iz Hrvatske (Dika), zapili se i malo o sportu, malo o ženama, malo o politici, sve kako treba.

Došli tako na temu odnosa muškaraca i žena gore kod njega.

Veli otprilike ovako..

"Sve je to klatno. Dugo smo bili "vikinzi", muškarčine, ubijali i donosili hranu. Stvari su se okrenule, žene su sada superdominantne u islandskom društvu. Feminizam se očituje u svakom aspektu života, ekonomije, politike, pa čak i jezika. Ne kažem da je loše, a ni dobro, samo da je tako. A hoce li zauvijek biti tako? Naravno da ne, klatno se zanjihalo predaleko, vratit će se nazad i otići opet na drugu stranu, dok ne nađe neku ravnotežu."

Svidjelo mi se njegovo jednostavno, a na štošta primjenjivo tumačenje.
  • Mali dioničar
    17.8k
    Stvari su se okrenule, žene su sada superdominantne u islandskom društvu.Neki tip

Ali mi se čini da je Ivica Kostelić sasvim solidno ukrotio svoju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.