• Aggro
    631
    Pa ko veli o puštanju ičega... Imaš problema u državi i svijetu od kojih ti pamet stane, a mi smo tu stali razgovarati o tri deteta iz Konga i njihovim nesuđenim tranrsodnim roditeljima... Da nisu ljevičari i da nisu deca iz Konga ne bi pričali o tome uopće...nit bi ikoga bolila ona stvar... Da je Batarelo posvojio tri mala crnca rekli bi Bože koji sveti čovjek...
    Ja se smijem dvostrukim mjerilima i to je to. Čak mi i osobno smeta uopće taj način razmišljanja da ću ja iz neke europske zemlje ić posvajat djecu siromaha zato što mogu... Ako želiš pomoć, pomoć im možeš na različite načine. Ono što me tu smeta je licemjerje. Je, šatro nelegalnost procesa te smeta ma daj me naj me... I ne Dinamo nije isto kao samoposluga premda iz njega kradu naveliko i naširoko razno razni moralni stupovi ovog društva.
  • Mali dioničar
    16.1k
    Da nisu ljevičari i da nisu deca iz Konga ne bi pričali o tome uopće...nit bi ikoga bolila ona stvar...Aggro

Koja šuplja teza. Bilo je ljevičara novinara osudjenih za pedofiliju pa se stavilo pod tepih.
  • Aggro
    631
    pa evo očito se o tome dovoljno zna na forumu Zone...
  • Krizy
    46.5k
    Da nisu ljevičari i da nisu deca iz Konga ne bi pričali o tome uopće...nit bi ikoga bolila ona stvar...Aggro

Hahaha mediji bi eksplodirali
  • Aggro
    631
    Ja govorim o forumu Zone, ne o medijima.
  • Mali dioničar
    16.1k
    Imaš u ovom istraživanju i političke prefferencije pa baci oko…

https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/51944
  • Eduardo
    20.9k
    Sorry što vam razvodnjavam raspravu, ali naletio sam na ovu zanimljivu fotografiju koju želim podijeliti, a ne znam prigodnije mjesto od ovog.

Radi se o novinarskoj momčadi iz 1997. tj. poznatim licima našeg sportskog novinarstva. Stoje slijeva na desno: izbornik Tomislav Židak, Tomislav Dasović, Darko Tironi, Ivica Blažičko, Boris Ćosić, Bojan Vimek. Donji red: Antun Samovojska, Ratko Ličina, Dražen Krušelj i Davorin Olivari.

lz4e74gp6lu4wce3.jpg
  • Sljeme
    2.6k
    Pa ko veli o puštanju ičega... Imaš problema u državi i svijetu od kojih ti pamet stane, a mi smo tu stali razgovarati o tri deteta iz Konga i njihovim nesuđenim tranrsodnim roditeljima... Da nisu ljevičari i da nisu deca iz Konga ne bi pričali o tome uopće...nit bi ikoga bolila ona stvar... Da je Batarelo posvojio tri mala crnca rekli bi Bože koji sveti čovjek...
    Ja se smijem dvostrukim mjerilima i to je to. Čak mi i osobno smeta uopće taj način razmišljanja da ću ja iz neke europske zemlje ić posvajat djecu siromaha zato što mogu... Ako želiš pomoć, pomoć im možeš na različite načine. Ono što me tu smeta je licemjerje. Je, šatro nelegalnost procesa te smeta ma daj me naj me... I ne Dinamo nije isto kao samoposluga premda iz njega kradu naveliko i naširoko razno razni moralni stupovi ovog društva.
    Aggro

Poveo sam tu raspravu u temi o Zagrebu jer se radi o gradskoj vijećnici. O svemu treba raspravljat. Ljevičari nisu svete krave. Da neko iz desničarskih krugova napravi istu stvar bil bi razapet. To kuži ekipa zato se i raspravlja.
    Nisam usporedio Dinamo sa samoposlugom nego krađu s krađom.
  • Gelipter
    3.8k
    Ljudi, stara je godina. Dobro se najedite, ako niste, da vam lakše padne konzumacija pića kasnije. Zločestih ljevičara i desničara bude i sljedeće godine.
  • Mali dioničar
    16.1k
    Dečki svima sretna nova godina!

Da se riješimo svih spodoba iz Dinama do idućeg Silvestrova.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Dečki svima sretna nova godina!

Da se riješimo svih spodoba iz Dinama do idućeg Silvestrova.
    Mali dioničar

Amen!!
    Sretna nova braćo Dinamovci.
  • Nolifer
    8.5k
    Ja se već našajbal i čupam si obrve :lol:

Sretna nova svima i baš tak, da nema ovih nakaza u klubu...
  • Jaro
    7.7k
    Sretna Nova! Zelje svi znamo!
  • Imamo Dinamo
    3.7k

Majki podržava!

Sretna nova svima
  • Captain America
    18k
    Sretna Nova svima! Nek 2023. bude godina u kojoj se rješavamo svog šljama u klubu i konačno prezimljavamo u Ligi prvaka. Živili! :party:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.