Da nisu ljevičari i da nisu deca iz Konga ne bi pričali o tome uopće...nit bi ikoga bolila ona stvar... — Aggro
Pa ko veli o puštanju ičega... Imaš problema u državi i svijetu od kojih ti pamet stane, a mi smo tu stali razgovarati o tri deteta iz Konga i njihovim nesuđenim tranrsodnim roditeljima... Da nisu ljevičari i da nisu deca iz Konga ne bi pričali o tome uopće...nit bi ikoga bolila ona stvar... Da je Batarelo posvojio tri mala crnca rekli bi Bože koji sveti čovjek...
Ja se smijem dvostrukim mjerilima i to je to. Čak mi i osobno smeta uopće taj način razmišljanja da ću ja iz neke europske zemlje ić posvajat djecu siromaha zato što mogu... Ako želiš pomoć, pomoć im možeš na različite načine. Ono što me tu smeta je licemjerje. Je, šatro nelegalnost procesa te smeta ma daj me naj me... I ne Dinamo nije isto kao samoposluga premda iz njega kradu naveliko i naširoko razno razni moralni stupovi ovog društva. — Aggro
Dečki svima sretna nova godina!
Da se riješimo svih spodoba iz Dinama do idućeg Silvestrova. — Mali dioničar
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.