• Nino Bule
    14.5k
    Kakvo posvajanje transrodnicara, di je to bolje od doma ?
  • Gelipter
    3.8k
    Postoji jasna razlika između transeksualnih osoba koje su kao takve rođene i sigurno je da one pate budući da se radi o grešci prirode. Drugo su oni koji u nekom razdoblju života (često u formativnim godinama, kad čovjek psihofizički još nije zreo) odluči da se osjeća kao muškarac/žena. Dok je danas postotak onih iz prve kategorije na razini 0,02 posto otprilike, nažalost je mnogostruko više onih koji pod utjecajem trendova, prvenstveno u "razvijenijim" društvima žele promijeniti spol. Često su to osobe koje su nesigurne, neprihvaćene i žele na neki način pobjeći od realnosti. Nažalost je u tim zemljama, napose u Americi, već jako razvijena industrija promjene spola u određenim klinikama gdje se kombinira hormonalna terapija ili čak operativni zahvati promjene spola. Problem je što je to onda konačno i velika većina tih koji se odluče na promjenu spola kasnije u životu zbog toga zadobije velike psihičke probleme i mnogo je suicida upravo kod takvih slučajeva. Detaljnije o tom trendu promjene spola možete poslušati, ako niste, psihijatra Hermana Vukušića koji govori o toj problematici. Naravno, i on je možda pristran, kao i svi ljudi, ali na razini znanstvenog proučavanja i kliničke prakse ima iskustva u vezi teme transrodnih osoba i promjene spola.
  • seljak86
    2.7k
    Ne znam kak da ti objasnim imanje djece
  • seljak86
    2.7k
    Uvijek razlikujem osobe sa fizičkim defektom i mentalno poremećene osobe.
  • kinfa95
    489
    pa ne znam ako ti to imanje "svoje" djece isključuje posvojenu djecu, onda si ti jedna velika nakaza
  • NitkoBitan
    19.1k
    Lijepa priča... za policiju :smile:. Čitam da je zabranjeno posvajanje djece iz Konga.
  • Aggro
    631
    Najviše mi je fora na ovom podforumu kaj se svi drže hoh kakti, znaju pun kurac o svemu, a u međuvremenu su babetine da ih se Jelena Veljača ne bi posramila. Nije problem, većina mojih frendova bi bila protiv, ali onda nemoj to pakirati pod neku kvazi zabrinutost za djecu Konga u rukama basista Hladnog piva, neg reci ne sviđa mi se to što dolaze s djetetom iz Konga i što basist HPa ne može imat djecu jer je leftard. Ako ne može imat djecu ko mu jebe mater, nek je nema... Ne stani, ili nek ide na umjetnu oplodnju... al nemre na umjetnu oplodnju jer se to kosi s našim katoličkim vrednostima koje imam kad pričam o drugima, ali ne kad kradem po samoposlugama...
    Sve u svemu jedan vašar taštine...
  • seljak86
    2.7k
    Ali nisam time isključio posvajanje djece, nego sam samo isključio homiće i trans bolesnike iz procesa.
  • Stihl
    3k
    Znam da nije popularno misljenje, ali predugo mi živimo u miru i blagostanju pa svi imaju previse vremena za izmisljat gluposti.
  • Brotnjo
    538
    Na današnji dan 1991. godine prvi put na radiju se čula Bojna Čavoglave.

Sretno svima
  • deda
    34.1k
    Nekako sam blizak Stihlovom razmišljanju. Što čovjek manje briga i problema ima to ih više počinje izmišljati i stvarati. I tako u krug. Teška vremena stvaraju jake ljude, dobra slabe.
  • Praskaton
    2.5k
    auu,rekli bi istocni susjedi ti si bas promasio ceo fudbal.
    Kome normalnom moze smetat boja koze i to nevinog bića od godinu dvije.
    Problem ove price je legalnost odnosno nelegalnost cijelog procesa.
    Osobno jos veci problem je cinjenica da osoba koja nije sigurna ni tko je ni sto je i ima psiholoskih problema zeli bit majka? Il otac?...Bogu hvala jos nismo toliko napredni.
  • thadd
    108
    Gdje je Tomo Šokota i čim se on bavi jel zna itko?
  • Sljeme
    2.6k
    Najviše mi je fora na ovom podforumu kaj se svi drže hoh kakti, znaju pun kurac o svemu, a u međuvremenu su babetine da ih se Jelena Veljača ne bi posramila. Nije problem, većina mojih frendova bi bila protiv, ali onda nemoj to pakirati pod neku kvazi zabrinutost za djecu Konga u rukama basista Hladnog piva, neg reci ne sviđa mi se to što dolaze s djetetom iz Konga i što basist HPa ne može imat djecu jer je leftard. Ako ne može imat djecu ko mu jebe mater, nek je nema... Ne stani, ili nek ide na umjetnu oplodnju... al nemre na umjetnu oplodnju jer se to kosi s našim katoličkim vrednostima koje imam kad pričam o drugima, ali ne kad kradem po samoposlugama...
    Sve u svemu jedan vašar taštine...
    Aggro

Mogla su biti i bijela djeca i kinezi. Jednako bi mi smetalo da očito poremećena gradska vijećnica šverca djecu. Najlakše je sve pustit, glavno da imamo za pojest i popit. To je mentalitet radi kojeg nam se većina sranja u gradu i državi događa.
    A s tim samoposlugama, kaj onda prigovaramo Mamiću da krade iz Dinama? Znači on ne smije, a mi smijemo. Jel to onda isto vašar taštine?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.