nije ga jos razradila ali cini mi se da bi islo u smjeru ukidanja jednog natjecanja ili izbacivanja onih koji ionako nemaju nikakvih izgleda za osvajanje bilo cega — Oluja
Ja počeo objašnjavati kaj je superkup, na pola me prekinula da niš ne kuži i ne zanima ju nimalo. — Mali Zeus
Hahahahhahaha moja je skužila kaj je superkup i prije par dana kad je hajduk osvojio kup, sva ponosna kaj zna kaj je superkup je odmah pitala di će se i kad igrat. Superkup kao termin i natjecanje je iz nekog razloga jako usrećuje i nasmijava istovremeno. :rofl: — Mališan
Smatram da je onaj prvi utisak, koji je realno jako vazan u pronalasku cure, cista sreca. Dogodi se da se nadete ta osoba i ti bas u nekom okruzenju koje vam odgovara, svidite se jedno drugom i krenete dalje gradit odnos. To dalje onda vise ne ovisi o sreci, vec vise o tom kakve ste osobe i odgovarate li si. Al da, ovaj prvi klik je po mom misljenju iskljucivo sreca bez koje ne bi onda kasnije ni bilo neceg veceg.
Promili i ppm. — Dino
Imao sam prilike čuti skupinu studentica u susjednoj sobi kako komentiraju muške — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.