• Draž
    1.5k
    Jedino su sad "navijači" Cedevite u dilemi za koga navijatixavier

Koji navijači? :lol:
  • xavier
    12.1k

A što misliš zašto su navodnici :rofl:
  • reziser
    7k
    sve je otišlo u vražju mater
    najbolje otić na pivicu i smirit živce zbog svega :vomit:
  • Infinity
    17.3k
    Imaju oni par ljudi koji ih prate. Ja sam bio nekad tamo mozda 2011. na utakmici u Ciboni protiv njih i par metara od mene sjede dva navijaca Cedevite i likovi su potrosili cijelo poluvrijeme komentirajuci u nevjerici kako skoro cijela dvorana navija za Cibonu i tako malo ljudi za Cedevitu. Na kraju Cibona dobila 1-2 razlike, oni imali sut za tri poena sa zvukom sirene i promasili, a ova dvojica i dalje ne vjeruju. Imao sam dojam da je Cibona neki klub sa sela, a da su oni u najmanju ruku Lakersi po toj njihovoj prici. Cak su prije utakmice rekli kako ima dosta ljudi, da ce atmosfera biti vrh i onda su dobili samar kad su vidjeli da ce dvorana navijati za Cibonu, a ne za njih. I ja sam se na trenutak zapitao koji k* se dogadja, al onda je pocela utakmica pa sam skuzio da su momci malo preoptimisticni. Bio sam sam na toj utakmici pa nisam imao pametnija posla nego gledati i slusati njihovu pricu :lol:
  • Kwedi
    3.9k
    u firmi dobiju karte pa odu. tih par likova (dvojica ili trojica su bili, jedan je ostao) su bili na domaćim utakmicama.

makar, sad recimo kad su igrali cedevita i budućnost u playoffu, dvorana bila krcata.

okej, s jedne strane zeleni sektor s crnogorcima i realno 95% ljudi nije platilo kartu al jebiga...

meni je koncept cedevite bio promašen gdje se stvara potpuni novi klub; da su ušli u neki već raniji klub tipa zadar, split (opet, tamo bi ih politika držala u šahu) ili neki no name klub tipa riječki triglav osiguranje pa od tog radit priču, možda bi nešto bilo... plus prvih godina igrali su u sutinskim vrelima i jednostavno di su mogli naći nekog da budu zanimljivi.

na marketing su spizdili para ko dreka, al kad ne ide - ne ide.
  • xavier
    12.1k

To su ljudi usko povezani s Atlanticom. Novinari su jedno vrijeme čak pokušavali "pumpati" priču o nekakvom "rivalitetu" među navijačima, ali to je sasvim deplasirano s obzirom da je omjer ogroman u korist Cibone.

meni je koncept cedevite bio promašen gdje se stvara potpuni novi klubKwedi

U ovom je i bio problem. Tedeschi je valjda mislio da je to kao u igrici. Kreneš s novim klubom i kako napreduješ, sve više ljudi navija za tebe i za nekoliko godina imaš više navijača od Cibone.

Kak da ne.
  • BluePhone67
    4.6k

Slava Ukrajini
  • Dudu
    2.6k
    https://telesport.telegram.hr/kolumne/juris/cedevita-go-go-go/

Je tovar teški, ali ovo je dobro napisao vezano za hr košarku...
  • Eduardo
    22.2k
    Koji je k ovom legi iz Mađarske? Malo se razbahatio pa bi svojatao malo teritorija :smile:

• reziser
    7k
    pazi ovo
    po rječima gradonačelnika: most je siguran
    i onda znakovi zabrane kretanja pješacima i biciklistima?
    tog sam kod nas ima......
    o savskom mostu
  • LovroZG
    1.3k
    “Zabranjeno kretanje i zadržavanje po nogostupu. Korištenje nogostupa na vlastitu odgovornost.”

U prijevodu, most bi se mogo zrušit, al Bandić je egoistično govno pa to neće reć javno niti će službeno zatvorit most. A ovak će se nać ljudi koji će i dalje koristit most jer su “odgovorni.” :scream:
  • deda
    34.7k
    Ovo je kao u onim starim Yugo komedijama. "Nemoj ništa da brineš, sigurno ćeš da pogineš"
  • reziser
    7k
    i sad, policajac moze stajat na kraju mosta i kaznjavat sve koji prolaze, prolaz je ZABRANJEN
    samo mi nije jasno ovo “Zabranjeno kretanje i zadržavanje po nogostupu. Korištenje nogostupa na vlastitu odgovornost.”
    ako je zabranjeno, zabranjeno je?! o kakvom koristenju je onda riječ?
    i ak se nekom nekaj desi, oni su sa sebe skinuli odgovornost
    strasno!!
  • Eduardo
    22.2k
    Inspirirano natjecanjima u šamaranju :up:

• BluePhone67
    4.6k
    razocaran sam, muski kada udaraju onda je to po golom licu. Bas bez veze, a mogli su to dici na visi nivo barem za muski dio publike
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.