samo je stvar u tome da u vrijeme osnivanja Dinama tih mjesec dana od ulaska partizana u gradu nije postojao niti jedan aktivan nogometni klub osim vojnih,znači došlo je do ukidanja i osnivanja novog — FLYZG
uporište nemože biti plavi dres samo,grb je nastao kasnije idejom Wolfla "bivšeg" građana,i pitanje je da bi danas izgledao tako da ga je predlagao netko drugi... — FLYZG
sve mi je to vrlo dobro poznato,od plakatiranja u Splitu, najave da dolazi Građanski do utakmice u Engleskoj čini mi se protiv Fulhama itd... — FLYZG
...gle moramo se držati nekih adekvatnih dokaza,pisanih dokumenata,a ne rekla/kazala,meni recimo priča s Građanskim ima upravo taj epitet,nekakve usmene predaje,npr.eto uzeli smo plavi dres,Bukovy je bio trener,eto ti Wolfla,Lešnika ovog onog i to je Građanski imamo 108 godina "dvjesto" trofeja itd...,uglavnom treba puno studirat tu temu ili netreba...,meni je sve čisto i jasno,uz naravno dužno poštovanje spram drugih mišljenja i stajališta vezano za temu! — FLYZG
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.