Milanović je najobičniji populist i egomanijak koji nebitnim izjavama i postupcima skuplja jeftine političke poene na svim stranama političkog spektra. — db-izbjeglica
najgori premijer u povijesti, — Mali Zeus
Upravo tako. Baca najjadniji populizam kako bi se svidio desnom spektru, a istodobno za veleposlanike gura Goldsteina, My name is Ranko Ostojića i Zmajlovića. Dakle kakti povjesničara koji je ostao poznat u Parizu po skandalima (kojeg vraga je uopće veleposlanik) i po tome što ima Titovu bistu u uredu (rekao da je slučajno tamo) i dva propala sdp-ovca. Dakle ovo desničarenje je samo maska koju koristi radi osobnog probitka, isto radi i s ovim sukobima oko apsolutno ničega, želi biti faktor i razbucati sve pošto su mu ovlasti ograničene.
Žalosno je što to ekipa masovno puši.
Svađe, monolozi, latinske sentence, frajerisanje kao da je bio teški huligan za vrijeme mladosti, obični napuhani puran bez ikakve baze, najpoznatiji po tome što je bio vjerojatno i najgori premijer u povijesti, a to je stvarno postignuće kakvih je bilo.
I baš kako veliš, izmišljena pozicija za njega, može spavati do 10 kao i dok je bio premijer i onda brljati po cijele dane, žderati, lokati i svađati se. — Mali Zeus
Ja mislim da on ne bi prošao neku psihijatrijsku evakuaciju, kao ni test na opijate. Čovjek ima problema s bijesom, samo čekam kad će nekog novinara ili političkog oponenta puknuti šakom. Pogledaj mu facu na toj famoznoj prisegi, gleda onog jadnog ministra i kipti od bijesa. — db-izbjeglica
kad sve zbrojiš i oduzmeš, ako ne padne na nekoj gluposti, drugi mandat mu je siguran. — db-izbjeglica
Jedva je pobijedio u narodu dobrim dijelom već omraženu Kolindu. I to dijelom i zahvaljujući Škorinoj kandidaturi koji je pobrao gro desnih glasova. Milanović možda bolje kotira sada nego prije kandidature, ali novi Hdz-ov ozbiljni kandidat (neko novo lice) ima puno bolje šanse od Mamićeve frendice.drugi mandat mu je siguran — db-izbjeglica
Ono kaj je religiji danas postao problem je da su ljudi ipak barem malo napredovali od onda i edukacija ipak malo više potiče na kritičko razmišljanje. — vjeko1701
Ja nekako imam osjećaj da je originalni naum bio više u nekom smjeru smjernica i edukacije, uvelike metaforičke. — vjeko1701
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.