Ja se bojim upravo suprotnog. Bojim se da ce tu biti veliki broj manjih dionicara i veliko broj sitnih interesa. Kada bi Dinamo postao sdd volio bih da vecinski vlasnik bude jedan covjek, covjek koji je spreman uloziti veliki novac u Dinamo i podici Dinamo na visu razinu, jer bi time Dinamu porasla vrijednost, a njemu je to u interesu, jer ce on jednog dana prodati Dinamo i zaraditi novac na Dinamu. To je cilj svima koji kupuju klubove, osim mozda ludim seicima kojima je to igracka. Kada bi veliki broj ljudi bio vlasnik dionice, mislim da se nitko od njih ne bi usudio uloziti neki ozbiljan novac, jer on taj novac ne moze kontrolirati. Ja Dinamo sdd gledam kao klub s gazdom koji je ujedno glavni sponzor kluba i koji uveliko potpomaze Dinamo financijski i koji tim financijama gura Dinamo u smjeru da je iz godine u godinu sve manje potrebno njegovo ulaganje, tj. da Dinamo s nekim vremenom postane samoodrziv kroz druge sponzore, ali da on i dalje ostane tu, da i dalje bude glavni investitor, ali da njegov novac nije potreban u tolikoj kolicini. Dinamo je i sad samoodrziv, ali pricamo o nekoj visoj razini, jer nema smisla doci do ovdje i tapkati. — Infinity
Pa materijalna imovina je i te kako bitna. Pa nisu NK Zagreb bezveze sjebali. — Mali dioničar
Budžet kluba bi trebao biti 40-50 mil EUR ALI bez prodaje najboljih igrača. Dakle, treba netko tko će isfinancirati razliku (ili barem veći dio) u budžetu koja se dobije iz prodaje igrača nauštrb povećanja kvalitete. — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.