• Mali Zeus
    22.2k
    legendarni paralelni intervju hrvatin gudelj : goran ljubojević — db-izbjeglica

Hahah meni isto palo na pamet.
    Ljubojević odgovara što bi bio da nije nogometaš, završio bi neki faks, imao neki posao, a Hrvatin ni pet ni šest odgovori - kriminalac. :rofl:
  • deda
    48.5k
    Cijene ulaznica za utakmicu Dinamo - Hrvatski dragovoljac:

Tribina sjever dolje 30kn
    Tribina zapad dolje 50kn

Tribina jug 30kn (otvara se u slučaju organiziranog dolaska navijača HNK Šibenik)

S web stranice kluba :monkey:
  • Neki tip
    21.4k
    za utakmicu Dinamo - Hrvatski dragovoljac
    — deda
    otvara se u slučaju organiziranog dolaska navijača HNK Šibenik — deda

Šta bi vi.. stalno tražite neku kreativu, a kad netko smisli inovativan način da se kaže da će tribina Jug biti zatvorena opet hebete.

Nikad zadovoljni, jalnuši.
  • badjibadara
    10.9k
    SN/DO

U četvrtak kasno navečer, nakon što su Modri ponizili Onuachua i društvo, jedan čovjek blizak klubu :cool: poslao nam je ovakvu poruku: 'cijela Hrvatska i nešto Zagreba na aparatima'. Mislio je naravno da se uspjehu Dinama veseli jako malo ljudi, te da su mnogi zapravo nesretni zbog modrog uspjeha u Genku. Očito se stekao dojam kao da većina Lijepa Naše čeka Dinamovo posrtanje. Djeluje tužno, žalosno, ali tko zna je li blizu ili daleko od istine.
  • The Undertaker
    10.3k
    Ako je poruka istina, normalan čovjek bi se upitao zašto je 'cijela Hrvatska i nešto Zagreba na aparatima' i što smo krivo napravili. Splitsko stanje uma.
  • Cosey
    584
    Dovoljno je reći Sportske i Olivari.
  • Dudu
    3.7k
    Da sam njegov sin i netko me pita čime se tvoj tata bavi, rekao bi moj tata Davorin je muška kurva na kojoj se redaju gej muškarci, bilo bi me manje sramota :D
  • Dudu
    3.7k
    5j0uul487jqc2nt0.jpg

Evo legenda Davorin objavi da za mladjeg brata Brekala trazimo 5 milijuna eura i stavi u prilog sliku Brekala koji igra u Sirokom Brijegu hahahah

Zovu se isto, Filip Brekalo.. legitimno zvuci, vidi se da je upucen u temu, vjerojatno sudjeluje i on u pregovorima :lol:
  • vjeko1701
    30.3k
    Ništa, morat će mu iz kluba uz napisane tekstove početi slati i slike.
  • Dudu
    3.7k

ne vidim drugo rješenje :lol:
  • vjeko1701
    30.3k
    Mislim realno, ovo se čini kao greška koja bi se većini mogla dogoditi ali on se predstavlja kao insider koji znaju sve aspekte kluba iznutra i izvana
  • Dudu
    3.7k
    Krešo jadni smišlja tekstove kući, ovaj leži u krevetu i samo ubaci na stranicu.

Još sav ponosan, misli sebi, a gle mali se kalio u Širokom u blizini našeg milog vođe, bit će mu drago ako stavim sliku dok je bio doli..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.